Πατατράκ για τις Μάντσεστερ

Εκπλήξεις, φυσιολογικά αποτελέσματα, πολλά διαιτητικά λάθη, σοβαρούς τραυματισμούς, χατ τρικ, ελληνικό γκολ. Τα είχε όλα η πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεχωρίζει το πατατράκ των δύο ομάδων του Μάντσεστερ. Η μεν Σίτι, αν και προηγήθηκε της Γιουβέντους (αυτογκόλ Κιελίνι, μετά από καθαρό επιθετικό φάουλ του Κομπανί), είδε την ιταλική ομάδα να αλώνει το Έτιχαντ Στέντιουμ με γκολ των Μάντζουκιτς και Μοράτα.

Η Γιουνάιτεντ, στην

επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, προηγήθηκε επίσης μέσα στην Ολλανδία, με τον Ντεμπάι να σκοράρει κόντρα στη πρώην του ομάδα. Αλλά η Αϊντχόφεν κτύπησε με δύο κεφαλιές, δείχνοντας γι' άλλη μια φορά τα τεράστια αμυντικά προβλήματα της Γιουνάιτεντ. Δεν της έφτανε η ήττα, έχασε και με σοβαρό τραυματισμό (χρειάστηκαν 8 λεπτά μέχρι να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια και να αποχωρήσει με φορείο) τον Λουκ Σο, που έσπασε το πόδι του. Η Βόλφσμπουργκ έκανε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ με νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Ρεάλ κέρδισε άνετα με 4-0 τη Σαχτάρ με τρία γκολ του Ρονάλντο, τα δύο με πέναλτι. Ένα εξ αυτών, κυριολεκτικά φάντασμα. Ο Ντι Μαρία άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Παρί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φοβερή στο δεύτερο μέρος η Σεβίγια κέρδισε άνετα την Γκλάντμπαχ με 3-0. Η Αστάνα άντεξε για ένα ημίχρονο στη Λισαβόνα, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Μπενφίκα, με τον Μήτρογλου να σκοράρει. Μεγάλο διπλό πήρε η Ατλέτικο στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στη Γαλατάσαραϊ.
Τα αποτελέσματα:

Παρί Σεν Ζερμέν-Μάλμε 2-0
4' Ντι Μαρία, 61' Καβάνι
Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ 4-0
30' Μπενζεμά, 55', 63', 80' Ρονάλντο
Γαλατασαράι-Ατλέτικο Μ. 0-2
18', 25' Γκριεζμάν
Μπενφίκα-Αστάνα 2-0
51' Γκαϊτάν, 62' Μήτρογλου
Aϊντχόφεν-Μάντσεστερ Γ. 2-1
45+2' Μορένο, 56' Ναρσίνγκ - 41' Ντεπάι
Βόλφσμπουργκ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0
40' Ντράξλερ
Σεβίλη-Γκλάντμπαχ 3-0
46' Γκαμερό (πεν.), 66' Μπανέγκα (πεν.), 84' Κονοπλιάνκα
Μάντσεστερ Σίτι-Γιουβέντους 1-2
54' Κιελίνι (αυτ.) - 70' Μάντζουκιτς, 80' Μοράτα

Keywords
Τυχαία Θέματα