Γκαρσία: "Η Μπαρτσελόνα θα μαζέψει 18 βαθμούς"

Οι φίλοι της Ρόμα περιμένουν την επίσκεψη της Μπαρτσελόνα με κάποια ανησυχία, ενώ ο Ρούντι Γκαρσία σίγουρα δεν δείχνει αισιοδοξία. Μπορεί οι Ρωμαίοι να τερμάτισαν δεύτεροι τις δύο τελευταίες σεζόν στην Ιταλία, όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαφές το χάσμα που έχουν με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, παρά τις προσθήκες των Ντζέκο και Σαλάχ.



Η επίσκεψη της πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Ρώμη, έρχεται μόλις λιγότερο από ένα χρόνο από την συντριβή (1-7) που γνώρισε η ιταλική ομάδα από την Μπάγερν στο κορυφαίο τουρνουά. Οι Βαυαροί έκαναν ότι ήθελαν στην άμυνα των Ρωμαίων,

σημειώνοντας πέντε γκολ μέσα σε μισή ώρα στο πρώτο ημίχρονο. Εχοντας μάλλον αυτό στο μαυλό του ο Ρούντι Γκαρσία, έχει καταστήσει σαφές, ότι θα ήταν ευτυχής εάν η Ρόμα έβγαινε δεύτερη, σε ένα όμιλο που περιλαμβάνει επίσης Λεβερκούζεν και Μπάτε Μπορίσοφ. "Ο στόχος στο Champions League είναι να ξεπεράσουμε τη φάση των ομίλων και την φάση των 16,» είπε ο Γκαρσία την περασμένη εβδομάδα μιλώντας στο Radio Monte Carlo. «Μετά την Μπαρτσελόνα ο όμιλος είναι ανοικτός . Ο καθένας είναι πεπεισμένος ότι θα πάρουν 18 πόντους, έτσι ώστε να σημαίνει ότι θα πάρει έξι με εμάς, αλλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν θαύματα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δημιουργήσουμε πιθανότητες,» συμπλήρωσε ο Γκαρσία που δεν ξέχασε φυσικά τον αρχηγό της Ρόμα Φραντσέσκο Τότι, που γίνεται 39 ετών στα τέλη του μήνα.

«Θέλω να κερδίσω τουλάχιστον έναν τίτλο με τον αρχηγό μου Φραντσέσκο Τότι,» πρόσθεσε ο Ρούντι Γκαρσία. «Δεν ξέρω αν ο Τότι ή ο Πάπας είναι πιο σημαντικό στη Ρώμη, αλλά σίγουρα μπορώ να πω ότι για τον Φραντσέσκο η φανέλα της Ρόμα είναι πάντα σαν δεύτερο δέρμα του . Είναι ένας εξαιρετικό παίκτης, εντός και εκτός γηπέδου».

Keywords
Τυχαία Θέματα