Η πρόβλεψη για τον καιρό μέχρι το Σάββατο

Βορειοανατολικό ρεύμα επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι το Σάββατο.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά

παράλια ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα