Το ευτυχές τέλος στην περίπτωση Αγκίρε!

Μία ευχάριστη είδηση ήρθε σήμερα στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας, με τους "πράσινους" να δικαιώνονται μετά την προσφυγή του Αγκίρε στον CAS, γλυτώνοντας το ποσό των 275.000 ευρώ. Όλοι θυμάστε τον Φρανγκίσκο Αγκίρε, και το ανιαρό πέρασμα του από την Ομόνοια, μία μεταγραφή επί εποχής του Μιλτιάδη Νεοφύτου. Ίσως από τις χειρότερες μαζί με τη μεταγραφή του Πατσαζόγλου. Η θητεία στο κυπριακό ποδόσφαιρο, δεν ήταν θητεία Αργεντίνου άσου, αν και θα έπρεπε βάση του βιογραφικού του.

Δικαιώθηκε η Ομόνοια για Αγκίρε!

Όταν ο Αγκίρε ήρθε στην Ομόνοια

το 2008, είχε υπογράψει συμβόλαιο με το "τριφύλλι" για τρία χρόνια, ήρθε Κύπρο ως μεταγραφή μπαμ από την St Gallen ομάδα της Ελβετίας. Η άφιξη του στο νησί έφερε ενθουσιασμό ωστόσο μέσα στο γήπεδο ήταν απογοητευτικός. Αγωνίστηκε στην Ομόνοια για μία σεζόν, οι επιδόσεις του δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικές, σε αντίθεση με το βιογραφικό του που "έλαμπε". Κανείς από την Ομόνοια δεν πίστευε ότι θα κατέληγε ως μία αποτυχημένη μεταγραφή, αφού και ο ίδιος με το που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο είχε δηλώσει ότι ήθελε να γίνει ο επόμενος Ράουφμαν και σε αυτό πίστευαν. Είχε το γκολ, είχει τον τίτλο του γκολτζή, πράγμα που δεν είδαμε ποτέ όμως στην Κύπρο.

Πώς έγινε η αποδέσμευση του; Η Ομόνοια είχε ανακοινώσει την αποδέσμευση του λόγω πειθαρχικού παραπτώματος αφού δεν παρουσιάστηκε σε πρωινή προπόνηση, με τον Αργεντινό να κάνει προσφυγή αρχικά στη FIFA από την οποία και δικαιώθηκε, παίρνοντας ως αποζημίωση το ποσό των 93.000 ευρώ από την Ομόνοια. Ο ίδιος συνέχισε να νιώθει αδικημένος, έκανε νέα προσφυγή στο CAS με την Ομόνοια να κερδίζει σήμερα τη νομική μάχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα