Τα Μάρμαρα Παυλίδης είναι (ξανά) True Leader

Η Παυλίδης ΑΕ Μάρμαρα Γρανίτες διακρίθηκε -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- ως True Leader, στo πλαίσιo του ομώνυμου θεσμού της ICAP Group. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2016, παρουσία του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Σ. Πιτσιόρλα και σημαντικών επιχειρηματικών παραγόντων της χώρας, υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΣΕΒ.

Η ICAP Group,

η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη ευρωπαϊκή αρμόδια αρχή (ESMA – European Securities and Markets Authority), από το 2011 αναδεικνύει -από ένα σύνολο 14.000 επιχειρήσεων- μόνον 58 εταιρείες και 13 ομίλους-ηγέτες που πέτυχαν να διακριθούν ανταποκρινόμενοι, ταυτόχρονα, στα εξής κριτήρια:

Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες ή στους 200 ομίλους για το 2015.Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 200 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2014 στο 2015.Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών.Εχουν υψηλό ICAP Credit Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας).

The post Τα Μάρμαρα Παυλίδης είναι (ξανά) True Leader appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
marmara pavlidis
Τυχαία Θέματα