Η πρόβλεψη για τον καιρό μέχρι την Παρασκευή

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόβλεψη.


Απόψε θα παρατηρούνται αρχικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αλλά σύντομα ο καιρός αναμένεται να καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι , 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί , 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό , στους 11 βαθμούς

στα δυτικά παράλια , γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά , όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί , ασθενείς μέχρι μέτριοι , 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί , 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό , στους 20 στα νότια και ανατολικά παράλια , γύρω στους 21 στα δυτικά παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί , ασθενείς , 3 Μποφόρ αλλά αρχικά στα νότια και ανατολικά μέχρι μέτριοι , 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια , ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται τοπικά να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος , όμως τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη , ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα