Η πρώτη φιλική τεσσάρα

ΑΠΟΛΛΩΝ
Ο Απόλλωνας κέρδισε σε χθεσινό φιλικό αγώνα 4-3 την αγγλική Τσέστερφιλντ

Την πρώτη του φιλική νίκη πέτυχε χθες στην Ουγγαρία ο Απόλλωνας. Η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ κέρδισε με 4-3 την αγγλική Τσέστερφιλντ. Δύο γκολ σημείωσε ο Μάγκλιτσα, ένα ο Αργεντινός Μπαρμπαρός στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, ενώ το άλλο σημειώθηκε με αυτογκόλ. Ο Απόλλωνας έχασε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Στο ημίχρονο η λεμεσιανή ομάδα ήταν μπροστά

στο σκορ με 3-2. Πέραν του Μπαρμπαρός, ντεμπούτο έκανε με την κυανόλευκη φανέλα και ο Βινίσιους.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα χρησιμοποίησε δύο εντεκάδες, μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο ημίχρονο. Τον αγώνα ξεκίνησαν οι Βάλε, Λόπες, Ντουντού, Καρώ, Βινίσιους, Κυριάκου, Ντα Σίλβα, Πιέχ, Μάγκλιτσα, Πίττας και Πέδρο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Κίσσας, Στυλιανού, Βασιλείου, Λ. Κυριάκου, Ανδρέου, Σακκέτι, Μπεντόγια, Μπαρμπαρός, Γκίε, Ρέινολτς και Ψύχας. Στο 80' πέρασε ως αλλαγή ο Συλβέστρου. Πέρα των τραυματιών Παπουλή και Μακρίδη δεν αγωνίσθηκε ούτε ο Αγγελή. Παρούσα στο γήπεδο και η Μόνικα Ζαβάτσκι, γυναίκα του αδικοχαμένου Γκάμπορ.

Επόμενα φιλικά του Απόλλωνα, το Σάββατο. Στις 11 το πρωί θα αντιμετωπίσει τη Σιόφοκ, ενώ στις 19:30 της ίδιας μέρας την ισραηλινή Χαποέλ Σμόνα. Το δεύτερο παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά σε ανοικτή ζώνη από την Primetel. Όσο πλησιάζει προς το τέλος της η προετοιμασία, θα αρχίσει ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας να δείχνει και τις προθέσεις του όσον αφορά τους παίκτες που θα επιλέξει να ξεκινήσουν στον πρώτο αγώνα στην Ευρώπη.

Στο κεφάλαιο κεντρικός αμυντικός δεν υπήρξε χθες κάποια νεότερη εξέλιξη. Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν να παρακολουθούν το θέμα Βόλοβικ, έχοντας ανοικτή γραμμή τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του, όμως ταυτόχρονα ετοιμάζονται και για το plan b διά παν ενδεχόμενο.

Ο Πέδρο Εμάνουελ είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη για να μαθαίνει τα νεότερα, και περιμένει τις εξελίξεις. Στόχος της διοίκησης του Απόλλωνα είναι το κεφάλαιο αυτό να κλείσει πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας στις 28 του μήνα.

Σε μιαν άλλη εξέλιξη, στο Apollon Official Store πλέον βρίσκεται και η εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας για τη χρονιά 2016-17 σύμφωνα με την ενημέρωση από τους «κυανόλευκους»: «Έτοιμη για διάθεση προς τους φίλους της ομάδας μας στο Apollon Official Store βρίσκεται η εντυπωσιακή επίσης εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας μας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα μας σε συνεργασία με την PUMA, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του Απόλλωνά μας. Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση, όπως και η εντός αλλά και πολλά άλλα αναμνηστικά της ομάδας μας, περιμένουν τους φίλους της ομάδας στην ιδιόκτητη μπουτίκ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα