ΑΕΛ: Κερδίζει έδαφος ο Κάρλος Κάι

Από τη στιγμή που η επιστροφή του Τζούνιορ είναι αρκετά δύσκολη, ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει τον πρώτο λόγο
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη χθες στο κεφάλαιο προγραμματισμός. Φαίνεται ότι ο Κάρλος Κάι κερδίζει έδαφος για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αφού όσο και αν υπάρχει διάθεση για να επιστρέψει ο Τζούνιορ μοιάζει πολύ δύσκολο. Έτσι είναι πιθανόν η ΑΕΛ

να ενεργοποιήσει τη συμφωνία που έχει με τον κεντρικό αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έρθει στην Κύπρο για να ενταχθεί στην ομάδα και να ταξιδέψει μαζί της στη Βουλγαρία.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες δύο κινήσεις, αυτήν του επιτελικού μέσου και του πλάγιου επιθετικού, δεν προέκυψε κάτι νεότερο. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και γίνεται προσπάθεια, το συντομότερο δυνατόν, να κλείσουν και οι τελευταίες μετεγγραφές, έτσι ώστε ο Κύπριος τεχνικός να έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας συμπληρωμένο το ρόστερ, για να δουλέψει απρόσκοπτα στο κτίσιμο της νέας ΑΕΛ. Ήδη, από αυτήν την εβδομάδα στις Πλάτρες, ο τεχνικός των «κιτρίνων» έχει μπει στα βαθιά, αφού στις προπονήσεις δουλεύει σε θέματα τακτικής με τους ποδοσφαιριστές του.

Την Κυριακή έχει fan day
Πέρα από τα αγωνιστικά και τα μετεγγραφικά θέματα, στην ΑΕΛ δουλεύουν έτσι ώστε το fan day της Κυριακής να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Είναι το 9ο συνεχόμενο που θα διοργανώσει η λεμεσιανή ομάδα και θα δοθεί έμφαση στην παρουσίαση του ρόστερ. Οι άνθρωποι της ΑΕΛ θέλουν να δώσουν στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τον προαύλιο χώρο του «Νίκος Σολομωνίδης», την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν το ρόστερ της νέας περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα