Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ xορηγός του «1ου Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου»

Η Πετρολίνα, μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, ήταν χορηγός του 1ου Φεστιβάλ Επιστήμης Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 10 με 11 Δεκεμβρίου 2016 στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στη Λάρνακα.

Η στήριξη της εκδήλωσης αντανακλά τη μεγάλη σημασία που αποδίδει, διαχρονικά, η Πετρολίνα, ως κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, στην καινοτομία, στην

έρευνα, την επιστήμη και την τεχνολογία στην Κύπρο, στηρίζοντας τη νεολαία μέσα από τους πυλώνες της Παιδείας και της Εκπαίδευσης.

Η Πετρολίνα στήριξε αυτή τη μεγάλη γιορτή της επιστήμης, η οποία διοργανώνεται σε πολλές χώρες και στην οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Κύπρο και το εξωτερικό, οργανισμοί και κέντρα ερευνών. Το Φεστιβάλ τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του Υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Η Petrolina (Holdings) Public Ltd είναι κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας πετρελαιοειδών, υγραερίου, μηχανέλαιων και λιπαντικών.

Διαθέτει δίκτυο 100 πρατηρίων καυσίμων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, τα οποία λειτουργούν κάτω από τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina και Agip. Μέσω του δικτύου πρατηρίων, ως επίσης και μέσω απ’ ευθείας πωλήσεων, η Εταιρεία προμηθεύει τον Κύπριο καταναλωτή και τις ντόπιες επιχειρήσεις με καύσιμα κίνησης και θέρμανσης, καύσιμα για βιομηχανική χρήση, καύσιμα πλοίων και αεροσκαφών, υγραέριο, λιπαντικά, μηχανέλαια και άλλα σχετικά προϊόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα