Με ελαστικά Hankook εξοπλίζεται το Q7 της Audi

Η Audi επέλεξε ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για το SUV Q7 και την ολοκαίνουργια έκδοση «S», τα ελαστικά Ventus S1 evo² SUV, ναυαρχίδα της Hankook.

Τα υπερυψηλών επιδόσεων ελαστικά της Hankook έχουν επιλεγεί για μια ακόμα φορά από την Audi ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης σε κάποιο από τα μοντέλα της. Η ναυαρχίδα της Hankoook, το Ventus S1 evo² SUV,

θα φοριέται στο εξής στα Audi Q7, συμπεριλαμβανομένης της καινούργιας έκδοσης «S», η οποία θα παραπέμπει στο ισχυρότερο πετρελαιοκίνητο SUV όχημα της αγοράς, το οποίο φέρει πληθώρα καινοτομιών, πολλές εκ των οποίων πρώτη φορά εφαρμόζονται στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει ελαστικό σε ζάντα 22 ιντσών με τεχνολογία «sound absorber», η οποία ελαχιστοποιεί τον θόρυβο. Ο συνδυασμός άνεσης και απόδοσης ήταν που ώθησε την Audi να προτιμήσει τα ελαστικά της Hankook.

Προκειμένου να πληρούν τις πολύ υψηλές προδιαγραφές της Audi, οι μηχανικοί της Hankook ανέπτυξαν ένα πέλμα υπερυψηλών επιδόσεων χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην άνεση, απαραίτητη προϋπόθεση για αυτοκίνητα πολυτελείας. Επιπλέον, εφάρμοσαν στο Ventus S1 evo² SUV την τεχνολογία «sound absorber», ελαχιστοποιώντας τον θόρυβο, κάτι που επιτυγχάνουν με την τοποθέτηση στο εσωτερικό του ελαστικού μιας στρώσης πολυουρεθάνης.

Προτιμώντας το Ventus S1 evo2 SUV, η Audi επέλεξε ένα ελαστικό που συνδυάζει σπορ και δυναμική απόδοση με άνεση, πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου και ελαχιστοποιημένη τριβή με τον δρόμο. Ακόμα και τα χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως το κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα, έχουν προσαρμοστεί ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις ενός οδηγού Premium SUV υψηλών επιδόσεων.

To Ventus S1 evo2 SUV εντυπωσιάζει όχι μόνο για τη συμπεριφορά στο βρεγμένο αλλά και για τη βέλτιστη επαφή με τον δρόμο, διασφαλίζοντας το απόλυτο κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο. Ο έλεγχος και η ασφάλεια σε υψηλές ταχύτητες έχουν βελτιωθεί αισθητά, καθώς οι μηχανικοί της Hankook εφαρμόζουν τεχνολογίες που έχουν εμπνευστεί μέσα από την πολύχρονη εμπλοκή του εργοστασίου με το Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (DTM).

Τα Hankook είναι ελαστικά πρώτης τοποθέτησης σε μοντέλα άλλων κορυφαίων κατασκευαστών, όπως Mercedes, BMW, Volkswagen, Toyota, Hyundai και ΚΙΑ. Στην Κύπρο εισάγονται από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ και είναι διαθέσιμα στα επτά καταστήματά της σε όλη την Κύπρο, καθώς και σε ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στο τηλέφωνο 22348600 ή επισκεφθείτε το www.facebook.com/hankook.cyprus και το www.chrkapodistrias.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα