Οι Tribal Vibe Dancers πρωτοπορούν με ένα ανανεωμένο style

Μιλάμε για δυο νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι μας υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία μέσω του latin χορού.

Ο Γιάννης Δημητρίου και η Μισιέλ Σταματάρη έχουν ενωθεί μέσω της αγάπης τους για τον χορό και έχουν δημιουργήσει το δικό τους στίγμα, το οποίο περιλαμβάνει ερεθίσματα από χορούς hip-hop, Jazz, Belly dance, Μπαλέτο, Afro-Cuban Rumba, Dubstep και Pachanga.

Οι επιρροές

τους αυτές, τους έχουν δώσει την έμπνευση να εξελίξουν το μοναδικό τους style, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί δυναμικό και ανανεωμένο, αλλά παράλληλα αισθησιακό και χαλαρό.

Εδώ και λίγο καιρό, διδάσκουν Salsa, Bachata, Musicality - Footwork και Body Isolations στο Dancewaves dance academy και στο Oxygen Gym στη Λευκωσία.

Ένα μάθημα μαζί τους είναι αυτό που θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε οτιδήποτε γνωρίζουμε για τον latin χορό και να αφεθούμε σε μια νέα εμπειρία κίνησης και έκφρασης.

Ας προσφέρουμε στον εαυτό μας τον ανάλογο χρόνο να αισθανθεί χαρά και ζωντάνια, να εκφραστεί ελεύθερα και να δημιουργήσει, και παράλληλα την ευκαιρία να ενωθούμε ξανά με το σώμα και το πνεύμα μας, στοιχεία που όλοι μας έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Γι’ αυτό λοιπόν αφήνουμε τα κοστούμια στην άκρη, φοράμε και πάλι το αγαπημένο μας σκισμένο τζίν και αρχίζουμε να χορεύουμε σε Tribal Vibe ρυθμούς.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: Γιάννης Δημητρίου 99476132
Μισιέλ Σταματάρη 99914799

Website: www.tribalvibedancers.com
Email: [email protected]
Facebook: facebook.com/tribal.vibe.dancers/
Youtube: youtube.com/channel/UCCKDHNvtCXYJUwylfghmVJA
Instagram: Instagram.com/tribalvibedancers/
twitter: twitter.com/Tribalvibedance/

Keywords
Τυχαία Θέματα