"Blade Runner 2049": Έρχεται το σίκουελ της θρυλικής ταινίας


Ο 74χρονος Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε άλλον έναν από τους πολλούς διάσημους χαρακτήρες που έχει ερμηνεύσει. Θα παίξει έναν μεγαλύτερο σε ηλικία Rick Deckard, στο σίκουελ της ταινίας «Blade Runner».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από την Warner Bros στη βόρεια Αμερική και η Sony Pictures Releasing International θα αναλάβει να την

διανείμει εκτός Αμερικής.

Στο πρώτο teaser trailer του «Blade Runner 2049» βλέπουμε έναν γηραιότερο Deckard να έρχεται αντιμέτωπος με τον Officer K, τον οποίο υποδύεται ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Τα χρόνια μετά το 1999 είδαν πολλές αποτυχημένες απόπειρες για σίκουελ του -με ισχυρή επίδραση- θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του 1982, που σκηνοθέτησε ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Αρχικά, τη νέα ταινία επρόκειτο να σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Σκοτ, όμως έκανε πίσω και πλέον έχει επωμιστεί τα καθήκοντα του executive producer. Τον ρόλο του σκηνοθέτη ανέλαβε ο Ντένις Βιλενέβ, γνωστός από τις ταινίες «Arrival» και «Sicario».
«Δεν έχω κάνει κάτι που να ήταν τόσο καλυμμένο με τόση μυστικοπάθεια ή που να έχει γεννήσει τόσες προσδοκίες», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 36χρονος Καναδός ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista και Jared Leto.



Η ταινία «Blade Runner 2049» αναμένεται στις αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα