Η Ντόρτμουντ απέκλεισε την Μπάγερν

Η ομάδα του Κλοπ νίκησε 2-0 στα πέναλτι σε έναν απίστευτο ημιτελικό
Η Ντόρτμουντ απέκλεισε την Μπάγερν με 2-0 στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου, καθώς οι Βαυαροί έχασαν και τις 4 εκτελέσεις.

Γλίστρησαν στα 2 πρώτα οι Λαμ και Τσάμπι Αλόνσο, για 7η φορά σε τελικό κυπέλλου η Μπορούσια. Στο 29' ο Λεβαντόφσκι έφυγε μόνος του από αριστερά, σημάδεψε πρώτα το δοκάρι του Λάνγκερακ, στη συνέχεια ο ίδιος το ριμπάουντ για να περάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Παπασταθόπουλου, από πολύ πλάγια θέση έστειλε

την μπάλα στα δίκτυα. Στο 55' ο Πολωνός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο τέρμα, όταν το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 75' η Ντόρτμουντ ισοφάρισε. Ο Μικχταριάν γύρισε με έξοχο τρόπο στον Ομπαμεγιάνγκ και αυτός με προβολή ισοφάρισε σε 1-1 μιας και ο Νόιερ απέκρουσε μέσα από τη γραμμή. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα στα πρώτα 90 λεπτά και έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Από το 108' η Ντόρτμουντ συνέχισε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Καμπλ, που είχε περάσει στο ματς στο 83ο λεπτό.

Στην παράταση δεν σημειώθηκε τέρμα και έτσι το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι. Στη διαδικασία των πέναλτι η Μπάγερν έχασε όλα τα πέναλτι. Οι Λαμ και Αλόνσο έστειλαν την μπάλα έξω, ο Γκέτσε έστειλε την μπάλα στον Λάνγκερακ και ο Νόιερ στο δοκάρι. Η Ντόρτμουντ ευστόχησε με τους Γκουντογκάν και Κελ.

Η σειρά των πέναλτι
Λαμ έξω
Γκουντογκάν 0-1
Αλόνσο έξω
Κελ 0-2
Γκέτσε απέκρουσε ο Λάνγκερακ
Χούμελς απέκρουσε ο Νόιερ
Νόιερ δοκάρι

Στην κορυφή η Παρί
Ξεχρέωσε το… γραμμάτιο και έπιασε κορυφή η Παρί! Οι πρωτευουσιάνοι επικράτησαν 3-1 της Μετς, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της Ligue 1, με αποτέλεσμα να ανέβουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία και στο +3 από τη δεύτερη Λιόν. Ο Βεράτι άνοιξε το σκορ στο 25', το 2-0 ήρθε από τον Καβάνι στο 42'. Η Μετς μείωσε σε 2-1 με τον Μάιγκα στο 54', ενώ το 3-1 διαμόρφωσε ο Βαν Ντερ Βιλ στο 77'.

Keywords
Τυχαία Θέματα