Τη βλέπεις και τη χαίρεσαι

Η Μπαρσελόνα διέσυρε εντός έδρας τη Χετάφε με 6-0, με πέντε διαφορετικούς σκόρερ
Με τέρματα των Μέσι, Λουίς Σουάρες, Νεϊμάρ και Τσάβι, η Μπαρσελόνα νίκησε 6-0 τη Χετάφε και απέχει 4 βήματα από την κατάκτηση του τίτλου.
Στο 8' η Μπαρσελόνα κέρδισε πέναλτι, όταν ο Σουάρες ανατράπηκε από τον Αρόγιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μέσι, ο οποίος έγραψε το 1-0, σημειώνοντας το 37ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Στο 25' η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων. Ο Μέσι έβγαλε τη σέντρα με τον Σουάρες να πιάνει το μονοκόμματο σουτ, γράφοντας το 2-0. Η μηχανή της ομάδας

από την Καταλονία δεν σταμάτησε, καθώς στα αμέσως επόμενα δυο λεπτά σημείωσε το 3-0. Ο Σουάρες έβγαλε την ασίστ στον Νεϊμάρ και με πλασέ ο Βραζιλιάνος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Η Μπαρσελόνα έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και στο 30' ήταν η σειρά του Τσάβι να βάλει το όνομά του στους σκόρερ, καθώς το σουτ κατέληξε στα δίκτυα γράφοντας το 4-0.

Ασταμάτητη η Μπαρσελόνα και στο 40' πέτυχε και πέμπτο τέρμα, με τον Σουάρες να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό. Το εντυπωσιακό α' ημίχρονο βρήκε την Μπαρσελόνα να προηγείται με 5-0, σκοράροντας με τέσσερις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, και τον Σουάρες να πετυχαίνει δυο τέρματα.

Στην επανάληψη, η παρέα του Μέσι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά. Το 6-0 δεν άργησε. Ήρθε στο 47' με σκόρερ τον Αργεντινό άσο, το 38ο τέρμα του. Αυτό ήταν το τελικό σκορ.

Νίκη για Ίντερ
Στην Ιταλία για την 33η αγωνιστική η Ουντινέζε αντιμετώπισε την Ίντερ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 48' ο Ικαρντί με πέναλτι για την Ίντερ. Σε δυο λεπτά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ντι Νατάλε. Στο 65' ο Ποντόλσκι πέρασε στο παιχνίδι και ένα λεπτό αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην Ίντερ. Η Ουντινέζε ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Μαουρίσιο στο 40' και του Μπαντού στο 58'.

Ηττήθηκε η Λίβερπουλ
Στην Αγγλία, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Χαλ υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ, την οποία νίκησε με 1-0 παίρνοντας πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία της, ενώ από την άλλη η απώλεια βαθμών φέρνει σε κίνδυνο τη Λίβερπουλ αναφορικά με τον στόχο της Ευρώπης. Στο 37' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Ντόσον με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Keywords
Τυχαία Θέματα