Η google αφαιρεί την επιφάνεια κοινοποίησης εργασίας

Το Google Chrome, έχει ανακοινώσει επίσημα ότι θα αφαιρέσει ένα χαρακτηριστικό της το οποίο θεωρείται αχρείαστο.

Συγκεκριμένα, η Google είχε ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να αφαιρέσει το Chrome - κέντρο κοινοποίησης επιφάνειας εργασίας. Το χαρακτηριστικό αυτό βγήκε το 2013 και οι ειδικοί της google, διαπίστωσαν ότι δεν το χρησιμοποιούν

πολλοί χρήστες

Επιπρόσθετα, οι ειδικοί έχουν δηλώσει, ότι θεωρούν ότι η κατάργηση της κοινοποίησης επιφάνεια εργασίας της Chrome, θα καταλήξει σε εξορθολογισμό του Google Chrome.

Ωστόσο, έχουν ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να «πετάξουν» την όλη κοινοποίηση ενώ πρόκειται να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μέρος από αυτή, έτσι ώστε οι χρήστες που κάνουν χρήση το Google Chrome, να μπορούν να προσαρμόσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Μεταξύ άλλων, η Google, ανέφερε ότι οι κοινοποιήσεις ιστοσελίδων που προαναφέρθηκαν, θα έχουν τη δυνατότητα «απόλυσης». Ουσιαστικά, η Google, ήθελε να αποφύγει να χαλάσει την οθόνη του χρήστη με συνεχής κοινοποιήσεις και έτσι θα προσθέσουν οθόνες εκκίνησης που θα βελτιώσουν τη διαδικασία φόρτωσης.

Εν κατακλείδι, το γεγονός πως η Google, λανσάρει τη 47η έκδοση του browser, αποδεικνύει πως αναγνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν και τα φτιάχνει μέσω έξυπνων λύσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα