Η ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ

Νίκη με καλή εμφάνιση θέλει να συνδυάσει ο ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη. Οι «γαλαζοκίτρινοι», όσο κι αν ακούγεται παράξενο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ, με Ρεάλ Μαδρίτης, Ανόρθωση, Άρη και Τότεναμ, κάτι που σαφώς προβληματίζει τον Γιώργο Δώνη.

Και είναι λογικό, στο σημερινό παιχνίδι στο «Αμμόχωστος», ο Ελλαδίτης

τεχνικός να αναμένει από την ομάδα του να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Βεβαίως σε αυτό θα βοηθήσει ένα γρήγορο γκολ, πράγμα που εάν επιτευχθεί, τότε οι «γαλαζοκίτρινοι» θα απελευθερωθούν από την πίεση.

Ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί ότι απέναντι τους θα βρουν μια καλή και συμπαγή ομάδα, που παίζει ορθόδοξο ποδόσφαιρο και μέχρι στιγμής συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Πάντως, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι αρκετά μεγάλη, κάτι όμως που θα πρέπει να φανεί και εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τη Τότεναμ, αφού πλέον έχει στη διάθεση του τους Ορ και Σόουζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα