ΑΕΚ: Εκτός Τρουγιόλς, Τομάς και Μουρίγιο

Με πρωινή προπόνηση στο ΓΣΖ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινη στο Στάδιο «Αμμόχωστος» (Σάββατο 28/10, 20:00).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων. Εκτός αποστολής έμειναν οι Τρουγιόλς, Τομάς, Μουρίγιο, Παναγίδης, Μιχαήλ και Τούμπας. Ο Χουάν Τομάς δεν είναι απόλυτα έτοιμος, γι' αυτό και έμεινε εκτός,

με τον Ιδιάκεθ να ελπίζει ότι θα τον έχει μαζί του στο επόμενο ντέρμπι με Απόλλωνα.

Η προπώληση των εισιτηρίων από την Μπουτίκ του Σωματείου ολοκληρώνεται σήμερα (09:00-13:00, 15:00-18:00). Αύριο η Μπουτίκ θα είναι κλειστή λόγω Αργίας και τα εισιτήρια θα διατίθενται στα ταμεία του γηπέδου από τις 18:45.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα πάρουν θέση στο πέταλο και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματα στους δρόμους περιμετρικά του γηπέδου.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από τη γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ και του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών, που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα