Η απόδοση της Λέστερ για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Λέστερ εξασφάλισε την πρώτη της πρόκριση σε Champions League. Ακόμα και όλα να έρθουν ανάποδα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και χάσει το πρωτάθλημα, η Λέστερ θα είναι σίγουρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, τη νέα αγωνιστική σεζόν.



Τα γραφεία στοιχημάτων ήδη έχουν βγάλει τις προβλέψεις του και δίνουν απόδοση 150 προς 1 στην ομάδα του Ρανιέρι, προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης. Τον Ιούλιο του 2015 οι «μπουκ μέικερς» έδιναν απόδοση 2000/1 στις «αλεπούδες», προκειμένου να κατακτήσουν το τίτλο στην Αγγλία, όμως μετά το χθεσινό αποτέλεσμα και τη νίκη στην έδρα της Σάντερλαντ, είναι αγκαλιά με τον τίτλο στην πρέμιερ λιγκ και έχει κατοχυρώσει τη συμμετοχή στο champions league.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού αγώνα, η στοιχηματική εταιρεία «Ladbrokes» έδωσε την επιλογή στους πελάτες της να επιλέξουν τη Λέστερ, ως την ομάδα που θα κατακτήσει το champions league της περιόδου 2016-17, με απόδοση 150/1, με το γεγονός να αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της τεράστιας προόδου που έχει κάνει ο αγγλικός σύλλογος μέσα σε λίγους μόλις μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα