Μία ιστορία γεμάτη ανατροπές για Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει αύριο μία εκφοβιστική ατμόσφαιρα για την Βόλφσμπουργκ,στην προσπάθεια να ανατρέψει την εις βάρος ήττα (2-0) στον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League, στο Santiago Bernabeu. «Θα είναισαν ένας πόλεμος, με 80.000 θεατές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να περάσουμε πάνω από την Βόλφσμπουργκ,» δήλωσε ο αμυντικός Ντάνι Καρβαχάλ.

«Θα πάμε μέχρι το θάνατο και με 80.000 φιλάθλους πίσω μας θα τα καταφέρουμε,» πρόσθεσε

ο εξτρέμ Λούκας Βάσκες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.realmadrid.com): «Πρέπει να έχουμε κρύα καρδιά και παίξουμε με υπομονή, να τους κάνουμε να υποφέρουν για να φτάσουμε στον μεγάλο μας στόχο. Είναι το μοναδικό πράγματα που μπορεί να κάνει τους παίκτες και τους φιλάθλους να αφήσουν το γήπεδο ευχαριστημένοι».

Η Ρεάλ φτάνει από τη νίκη της απέναντι στην Ειμπάρ το Σάββατο, αποτέλεσμα που της επέτρεψε να κλείσει στους 4 βαθμούς την απόσταση από την Μπαρτσελόνα, ανακτώντας την εμπιστοσύνη, μετά την ήττα σοκ με 2-0 στο Βόλφσμπουργκ την περασμένη Τετάρτη.

Η γερμανική ομάδα είναι όγδοη στην Bundesliga και περιορίστηκε σε ισοπαλία 1-1 με την Μάιντς το Σάββατο. Ο προπονητής των "λύκων" Ντίτερ Χέκινγκ έκανε τέσσερις αλλαγές, σε σχέση με την ομάδα που κέρδισε την Ρεάλ και ήταν χωρίς Μάριο Ντράξλερ , που έλειψε εξαιτίας τιμωρία την περασμένη εβδομάδα.

Η Ρεάλ ,10 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχει μια ιστορία γεμάτη με μεγάλες ανατροπές στο Bernabeu, αρχίζοντας με ένα 5-1 νίκη επί της Ντέρμπι στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο το 1975, αφού είχε χάσει με 4-1 στην Αγγλία. Η Ρεάλ νίκησε με 3-0 την Ίντερ για να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου UEFA το 1985 μετά από την ήττα στον πρώτο ημιτελικό 2-0, όταν ο μέσος Χουανίτο προειδοποιούσε την Ίντερ: "Ενενήντα λεπτά στο Bernabeuείναι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα». Η Ρεάλ έκανε επίσης επιτυχής ανατροπές στις ρεβάνς εναντίον Σέλτικ, Άντερλεχτ, Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου και Γκλάντμπαχ αλλά αυτή η φήμη τους φθίνει, κάνοντας την πιο πρόσφατη ανατροπή της το 2002, όταν νίκησε 2-0 την Μπάγερν στο Bernabeu, στον δρόμο για να κερδίσει το τρόπαιο. Από τότε, έχει χάσει οκτώ πρώτα νοκ άουτ παιχνίδια στο Champions Legaue, αποτυγχάνοντας κάθε φορά την ανατροπή , μένοντας έξω την περασμένη σεζόν από την Γιουβέντους με συνολικό σκορ 3-2 και παρουσιάζοντας μόνο μια νίκη με 2-0 επί της Ντόρτμουντ στο 2013 στα ημιτελικά, έχοντας χάσει με 4-1 στο πρώτο ματς. Ωστόσο, η αυτοπεποίθηση Μαδρίτης παραμένει ισχυρή.

«Εμείς πάμε για να γυρίσουμε το ματς , επειδή ο καθένας που έρχεται στο γήπεδο και μας ακολουθεί το αξίζει. Επίσης αξίζει να δουλεύουμε όλο το χρόνο για αυτές τις μεγάλες νύχτες,» δήλωσε ο αμυντικός Νάτσο.

«Η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης γράφτηκε σε νύχτες σαν αυτές και ελπίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε και πάλι,» πρόσθεσε ο διευθυντής και ο πρώην επιθετικός Εμίλιο Μπουτραγκένιο, που αγωνίστηκε στις περίφημες ανατροπές απέναντι στην Ίντερ, Άντερλεχτ και Γκλάντμπαχ. Καρίμ Μπενζεμά και Ραφέλ Βαράν, προπονήθηκαν κανονικά χθες και αναμένεται να ξεκινήσουν απέναντι στην Βόλφσμπουργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα