Η KPMG ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες για εργασία

Για τρίτο συνεχές έτος, η KPMG συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο του περιοδικού Consulting με τίτλο «Best Firms to Work For» (Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία). Για το 2017 το παγκόσμιο δίκτυο παροχής ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών της KPMG σκαρφάλωσε έξι θέσεις για να φτάσει στην 7η θέση παγκόσμια - την υψηλότερη θέση στη σχετική κατάταξη ανάμεσα στις 4 μεγάλες εταιρείες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών αυτού του είδους - ξεχωρίζοντας στους τομείς της κουλτούρας

και της εξέλιξης της σταδιοδρομίας.

«Στην εποχή της αβεβαιότητας που ζούμε, νιώθω περήφανος γιατί οι επαγγελματίες της KPMG σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να βοηθούν τους πελάτες να φτάσουν στην επιτυχία, και μάλιστα να αναπτυχθούν στον έντονο ανταγωνισμό της αγοράς», δήλωσε ο Mark A. Goodburn, Παγκόσμιος Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της KPMG International.

«Το να είσαι μια από τις καλύτερες εταιρείες για να δουλέψει κάποιος επιβεβαιώνει αυτό που εμείς και οι πελάτες μας γνωρίζουμε εδώ και χρόνια - ότι θέτουμε ως σημαντική προτεραιότητα τους ανθρώπους μας προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα καινοτομίας και αποδοχής», δήλωσε ο Carl Carande, Αντιπρόεδρος των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της KPMG ΗΠΑ.

Ο Κωνσταντίνος Καλλής, Διοικητικός Σύμβουλος και Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG Κύπρου δήλωσε ότι «κύριο μέλημά μας είναι η βελτίωση της επαγγελματικής εξέλιξης των ανθρώπων μας, της απόδοσης τους αλλά και τους αισθήματος ότι ανήκουν σε μια μεγάλη οικογένεια. Με όπλο την εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας και τη δύναμή τους, διασφαλίζουμε ότι οι λύσεις και οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας είναι υψηλής ποιότητας».

Η εν λόγω κατάταξη βασίζεται στην ετήσια έρευνα του περιοδικού Consulting στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 10.000 σύμβουλοι από 300 και πλέον εταιρείες.

Keywords
Αναζητήσεις
απεργια kpmg
Τυχαία Θέματα