Από την ΑΕΛ..στον Απόλλωνα η Σκίμπα (Το μεταγραφικό παζάρι)

Τη δεύτερη μεταγραφή του επικύρωσε ο Απόλλων. Η ομάδα της Λεμεσού ενέταξε στη δύναμή της την Πολωνή ακραία, η οποία μετά το σύντομο πέρασμά της από την ΑΕΛ την περσινή σεζόν, θα ντυθεί φέτος στα «γαλάζια».


Η Σκίμπα είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.85 και έχει αγωνιστεί σε ομάδες της χώρας της πριν έλθει στην Κύπρο. Το συμβόλαιό της τίθεται σε ισχύ στις 17 Οκτωβρίου 2017 με τον αγώνα

του Σούπερ – Καπ και ολοκληρώνεται στις 15 Μαΐου 2018.

«Αρκούδα» στην Ομόνοια

Ο Ρώσος Σεργκέι Μπάγκρεϊ θα καθοδηγεί τη φετινή Ομόνοια. Οι πρωταθλητές ενέταξαν στη δύναμή τους τον Ρώσο πασαδόρο, με σπουδαία καριέρα στη χώρα του, ενώ το 2007 πέρασε από την Εθνική Εφήβων της Ρωσίας.
Ο Μπάγκρει είναι γεννημένος στις 14 Αυγούστου 1987, ενώ πέρασε με επιτυχία από ρωσικές ομάδες όπως την Μπέλγκοροντ και την Ζενίτ Καζάν.

Ο Ρώσος τέθηκε επίσημα στη διάθεση του Γιάννη Καλμαζίδη στις 30 Σεπτεμβρίου και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2018.

Στην Αγγλία ο Μίνως Αγαθοκλέους
Στους πρόσφατους ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο ο Μίνως Αγαθοκλέους (δεξιά) εκπροσώπησε την Κύπρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Ευαταθίου στο Beach Volley.

Στην Αγγλία θα αγωνίζεται τη φετινή χρονιά ο διεθνής Μίνως Αγαθοκλέους. Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην αγγλική Wessex για την περίοδο 2017-2018.
Ο πρώην πετοσφαιριστής Ομόνοιας, Ανόρθωσης και Pokka ΑΕ Καραβά υπέγραψε συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, που ολοκληρώνεται στις 13 Μαΐου 2018.

Ο Αγαθοκλέους γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1995, ενώ έχει παρουσία και στις Εθνικές Beach Volley.

Keywords
Τυχαία Θέματα