"Ξεσπιτώνεται" και ψάχνει έδρα ο ΑΠΟΕΛ

Πρόβλημα με την έδρα του αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ, αφού το ΓΣΠ, μετά από σχετική ενημέρωση που έκανε προς τους γαλαζοκίτρινους, δεν μπορεί να φιλοξενήσει τον αγώνα με τη Δόξα στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής, λόγω επανασποράς του γρασιδιού στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Με αυτά τα δεδομένα, ο ΑΠΟΕΛ αποτάθηκε σε Αμμόχωστος,

Παπαδόπουλος και Αρένα για να αγωνιστεί με τη Δόξα, ωστόσο πήρε αρνητικές απαντήσεις, αφού και στα συγκεκριμένα γήπεδα θα γίνεται επανασπορά.

Βλέποντας αυτή την εξέλιξη, οι πρωταθλητές ζήτησαν με επιστολή τους στην ΚΟΠ όπως αλλαχθεί ο μεταξύ τους αγώνας με τη Δόξα και να γίνει στον Α' Γύρο στην έδρα της Προσφυγικής ομάδας, δηλαδή το Μακάρειο, ωστόσο πήρε εκ νέου αρνητική απάντηση.

Στον ΑΠΟΕΛ εξετάζουν προσεκτικά όλες τις επιλογές τους και ανάλογα θα αποφασίσουν το πού θα αγωνιστούν. Το γήπεδο του ΘΟΪ είναι μια επιλογή, όμως θα μελετηθεί εάν μπορεί να γίνει τηλεοπτική παραγωγή, αλλά και αν πληροί όλα τα απαραίτητα για να φιλοξενήσει αγώνα Α' Κατηγορίας.

Εάν δεν βρεθεί λύση, δεν αποκλείεται το παιχνίδι να γίνει τελικά στο Μακάρειο Στάδιο, κάτι που στο παρόν στάδιο είναι απομακρυσμένο ενδεχόμενο.

Διαβάστε επίσης:

Προβληματισμένος ο Δώνης

Αυτός το άλλαξε...

Keywords
Τυχαία Θέματα