Η Gan Direct σας επιβραβεύει με 10% έκπτωση!

Στην Gan Direct, ο έξυπνος και ασφαλής τρόπος οδήγησης, σας εξοικονομεί χρήματα!

Η Gan Direct καινοτομεί για άλλη μια φορά, με την εισαγωγή του νέου πλάνου «Προσεκτικός Οδηγός», με το οποίο οι κάτοχοι ασφάλισης αυτοκινήτου μπορούν πλέον να καθορίζουν αυτό που θα πληρώνουν, με βάση τη συμπεριφορά οδήγησής τους.

Το νέο πλάνο «Προσεκτικός Οδηγός» είναι ένα προϊόν το οποίο αλλάζει την τιμολόγηση ασφαλίστρων αυτοκινήτου με την εισαγωγή εκπτώσεων για την επιβράβευση των καλών και υπεύθυνων οδηγών. Συγκεκριμένα,

οδηγοί άνω των 30 ετών οι οποίοι αποδεικνύουν ότι διατηρούν καθαρό ιστορικό ατυχημάτων, για περίοδο 5 ετών, μπορούν να επωφεληθούν με 10% έκπτωση στο ασφάλιστρο του αυτοκινήτου τους, ενώ αυτοί με καθαρό ιστορικό ατυχημάτων για περίοδο 10 ετών, επωφελούνται με 15% έκπτωση.

Με την εισαγωγή του πλάνου «Προσεκτικός Οδηγός», η Gan Direct στοχεύει να συνεισφέρει στη βελτίωση της συνολικής οδικής ασφάλειας τη συνολική οδική ασφάλεια στην Κύπρο και να προωθήσει την απόκτηση κουλτούρας οδικής συνείδησης, δίνοντας επιπλέον κίνητρα στους οδηγούς για να είναι προσεκτικοί και υπεύθυνοι.

Με την Gan Direct, λοιπόν, o έξυπνος και ασφαλής τρόπος οδήγησης όχι μόνο σας προστατεύει αλλά και σας εξοικονομεί χρήματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα