Η Emirates επεκτείνει το διαδικτυακό έλεγχο εισιτηρίων

Η Emirates έχει επεκτείνει το διαδικτυακό της έλεγχο εισιτηρίων σε 48 ώρες, από τις 24 ώρες, πριν από την αναχώρηση, με άμεση ισχύ. Πελάτες σε όλο τον κόσμο μπορούν να κάνουν έλεγχο εισιτηρίων στο διαδίκτυο τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές από 48 ώρες έως 90 λεπτά πριν την αναχώρηση της πτήσης.

Ο αυξημένος χρόνος προσφέρει στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή της θέσης τους, και μειώνει τους χρόνους αναμονής στο αεροδρόμιο,

καθώς θα έχουν ήδη την κάρτα επιβίβασης τους πριν από την άφιξή τους στο αεροδρόμιο. Οι επιβάτες μπορούν στη συνέχεια να παραδίδουν τις αποσκευές τους στα διαδικτυακά γκισέ ελέγχου εισιτηρίων πριν προχωρήσουν κατ 'ευθείαν στον έλεγχο μετανάστευσης και ασφάλειας. Για τις πτήσεις προς και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ο διαδικτυακός έλεγχος εισιτηρίων είναι διαθέσιμος 48 ώρες πριν από την αναχώρηση, οι κάρτες επιβίβασης μπορούν να εκδοθούν μόνο 24 ώρες νωρίτερα.

«Πάντα λαμβάνουμε υπόψη τις γνώμες για βελτίωση του ταξιδιού των πελατών και η επέκταση του διαδικτυακού ελέγχου εισιτηρίων είναι ένα αποτέλεσμα αυτού. Επιτρέποντας τον έλεγχο εισιτηρίων μέχρι και 48 ώρες πριν την αναχώρηση παρέχουμε στους πελάτες μας μεγαλύτερη ευελιξία για να επιλέξουν τις προτιμώμενες θέσεις τους για ένα πιο άνετο ταξίδι. Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές πρωτοβουλίες που εφαρμόζουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας στο διαδίκτυο», εξήγησε ο Alex Knigge, Senior Vice President of Corporate Communications Marketing &Brand (Digital)

Το νωρίτερο παράθυρο ελέγχου εισιτηρίων θα επιτρέψει επίσης πιο απρόσκοπτη επικοινωνία με τους πελάτες σε περίπτωση που υπάρχουν απροσδόκητες καθυστερήσεις πτήσεων ή διαταραχές. Για τα μέλη της Emirates Skywards, το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της αεροπορικής εταιρείας, ο εκτεταμένος χρόνος ελέγχου εισιτηρίων θα σημαίνει επίσης βελτίωση της διαθεσιμότητας των αναβαθμίσεων.

Εκτός από τις υπηρεσίες διαδικτυακού ελέγχου εισιτηρίων, η αεροπορική εταιρεία παρέχει επίσης 24ωρες εγκαταστάσεις διαδικτυακού ελέγχου εισιτηρίων στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο κόμβο της στο Ντουμπάι. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να κάνουν έλεγχο εισιτηρίου και να παραδώσουν τις αποσκευές τους στις εγκαταστάσεις ελέγχου εισιτηρίων στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων από 24 έως έξι ώρες πριν από την αναχώρηση διευκολύνοντας τα πλήθη κατά τις περιόδους αιχμής ταξιδιού. Εναλλακτικά, οι πελάτες που ταξιδεύουν από το Ντουμπάι μπορούν να επιλέξουν να παραδώσουν τις αποσκευές τους σε ένα από τα 46 ειδικά αφιερωμένα γκισέ για παράδοση αποσκευών στην Οικονομική Θέση ή σε ξεχωριστά γκισέ στην Πρώτη Θέση και στην Business Class στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι από έξι ώρες έως 90 λεπτά πριν την αναχώρηση. Επιπλέον, 10 γκισέ παράδοσης αποσκευών είναι διαθέσιμα στην ειδική ζώνη ελέγχου εισιτηρίων για τις ΗΠΑ. Ως αποτέλεσμα αυτών των πρωτοβουλιών, οι πελάτες μπορούν να προσβλέπουν σε μικρότερες ουρές στα διάφορα σημεία ελέγχου εισιτηρίων και παράδοσης αποσκευών.

Το εκτεταμένο παράθυρο ελέγχου εισιτηρίων είναι ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά στο emirates.com που στοχεύουν στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η προσφάτως εισαχθείσα επιλογή ‘Hold my fare’ η οποία δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να κάνουν την κράτησή τους και να την κλειδώσουν σε ανταγωνιστικές τιμές της Emirates με μια μικρή χρέωση. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει πλέον επεκταθεί σε 72 ώρες.

Οι πελάτες της Emirates μπορούν εύκολα να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν την κράτηση της πτήσης τους, τη διαμονή και τη μεταφορά τους στο emirates.com.cy

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου. Η Emirates εκτελεί πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα - κάθε Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο – ταξιδεύοντας προς Αθήνα. Τις Δευτέρες και Τετάρτες, η πτήση φτάνει στη Λάρνακα από το Ντουμπάι και πηγαίνει στη Μάλτα. Η απογευματινή πτήση φτάνει στη Λάρνακα από τη Μάλτα στην επιστροφή της στο Ντουμπάι.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η διαδικτυακή υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων προσφέρει στους πελάτες της Emirates μεγαλύτερη ευελιξία και μειώνει τους χρόνους αναμονής στο αεροδρόμιο

Keywords
Τυχαία Θέματα