Γυναίκες επιχειρηματίες, ηγέτες θα συγκεντρωθούν στην Πάφο

10+ διεθνείς ομιλήτριες θα συναντηθούν για να μοιραστούν και να δικτυωθούν με γυναίκες με έντονο επιχειρηματικό πνεύμα και ιδιοκτήτριες επιχειρήσεων μέσω εμπνευσμένων ομιλιών, πρακτικών σεμιναρίων και συζητήσεων.

ΚΥΠΡΟΣ, τρέχουσα ημερομηνία - Το ετήσιο Συνέδριο Creative Women, υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου κα Άντρη Αναστασιάδη, λαμβάνει χώρα στις 4 - 7 Μάιος 2017 στο θέρετρο

Elysium πέντε αστέρων στην Πάφο, Κύπρος. Αυτή είναι η πρώτη ετήσια συνάντηση που συγκεντρώνει περισσότερες από εκατό επιτυχημένες γυναίκες- ηγέτες, ιδρύτριες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.

Οι διοργανώτριες, Olga Balakleets, Διευθύνων Σύμβουλος της Ensemble Productions στο Ηνωμένο Βασίλειο, και η ομάδα της δημιουργούν μια μοναδική γυναικεία εκδήλωση που καλωσορίζει γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα και βιομηχανίες και τους δίνει την ευκαιρία να συγκεντρωθούν, να δικτυωθούν και να μοιραστούν εμπειρίες. Μαζί με την ομάδα τους, αυτοί οι επιχειρηματίες εργάζονται για την ανάπτυξη ενός συνεδρίου που περιλαμβάνει φιλική δικτύωσης, κερδοφόρες διαλέξεις και πρακτικά εργαστήρια με ολιστική προσέγγιση.

Το πάνελ των ομιλητών γυναικών με επιρροή προέρχονται από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης και Κύπρο που έχουν παρουσιαστεί στο Forbes, Entrepreneur, δημοφιλή περιοδικά γυναικών και παγκοσμίων εκδόσεων. Το συνέδριο θα περιλαμβάνει αντιμετώπιση θεμάτων γύρω από την επιχειρηματικότητα, την υγεία και την ευεξία, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, την καινοτομία και την ηγεσία των γυναικών. Παρουσιάσεις, δικτύωση και hands-on εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των τριών ημερών και συμπληρώνεται με παραλιακά συνέδρια γιόγκα, και γεύματα και δείπνα δικτύωσης. Η εκδήλωση ολοκληρώνεται με μια όμορφη εκδήλωση Gala, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν ένα πολυτελές δείπνο με ζωντανή μουσική και χορό.

Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να περιμένουν να ακούσουν και να πληρούν τις γυναίκες ηγέτες, όπως:

· Δρ Λίντα Παπαδόπουλος, Παγκοσμίως Γνωστή Ψυχολόγος &Συγγραφέας

· Kate Cook, ιδρυτής, διευθύντρια στο The Nutrition Coach

· Farzana Baduel, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Curzon PR

· Tiffany Hart, συνιδρυτής στο 7Write,και Start-Up Σύμβουλος

· Έλενα Baturina, η δισεκατομμυριούχος Ρώσσίδα επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος

· Βαρόνη Francis D'Souza, Κύρια ομιλήτρια στη Βουλή των Λόρδων

· Radhika Seth, Συν-Ιδρυτής &Διευθύνων Σύμβουλος της SEQUOIA Λονδίνο

· Ανδρούλλα Vassilliou, πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία και πολλές άλλες γυναίκες με παγκόσμια επιρροή.

Οι γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα θα περιβάλλονται με ομοϊδεάτες επαγγελματίες για να έχουν ειλικρινείς συζητήσεις, να μάθουν νέες επιχειρηματικές στρατηγικές και να δικτυωθούν πρόσωπο με πρόσωπο. Το συνέδριο Creative Women είναι μια μοναδική ευκαιρία για να εκφράσουν τα πάθη, να ανταλλάξουν ιδέες και να βρουν λύσεις σε ζητήματα σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Το συνέδριο Creative Women διαθέτει σήμερα χορηγία από τον Όμιλο Equix, o οποίoς συνεργάζεται με μάρκες πολυτελείας όπως Graff Diamonds, The Cigar Lounge, το Maison Zilli, Shriraz Χαλιά Πολιτιστικής Κληρονομιάς και το The Halcyon Gallery του Mayfair του Λονδίνου. Οι διοργανωτές ευχαριστούν εγκάρδια, επίσης, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των εταίρων του Madame Figaro, κριτική Διαλόγου, Premier Magazine και του Ομίλου Ρωσικά μέσα ενημέρωσης για την υποστήριξή τους.

Όσες γυναίκες ενδιαφέρονται για την εγγραφή για το συνέδριο μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.creativewomen.co/register και ακολουθήστε την online διαδικασία εγγραφής. Μπορούν να επιλέξουν ένα από τα διάφορα πακέτα και τα πρόσθετα για να καλύψουν τις προτιμήσεις τους. Για παράδειγμα, υπάρχουν επιλογές για να έχουν πρόσβαση σε όλο το συνέδριο (διαλέξεις, εργαστήρια, γεύματα, δείπνα, Gala) ή μπορούν να επιλέξουν ημερήσια πρόσβαση και να διαλέξουν τυχόν πρόσθετες εκδηλώσεις.

Οι διοργανωτές είναι ενθουσιασμένοι για το φετινό συνέδριο,και η έκθεσή του σε διεθνές επίπεδο που παρέχει στις γυναίκες την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν τους επιχειρηματικούς στόχους και τις δεσμεύσεις τους σε αυτή την μαγευτική εκδήλωση δικτύωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα