Φόνος Ροδοθέου: Από απόσταση 50 μέτρων οι πυροβολισμοί

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον φόνο του Άντρου Ροδοθέου


Συνεχίζονται από το πρωί οι αστυνομικές έρευνες γύρω από τη μικρή εξοχική κατοικία στη Γεράσα, όπου χθες βράδυ δολοφονήθηκε ο 61χρονος Άντρος Ροδοθέου, σε μια προσπάθεια εντοπισμού τεκμηρίων και μαρτυρίας που θα οδηγήσει στον εντοπισμό και σύλληψη των εκτελεστών του, ενώ την ίδια ώρα αρκετά πρόσωπα έχουν κληθεί για ανάκριση στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Γραφικό: Βήμα βήμα η

δολοφονία-1 σφαίρα σκότωσε τον Ροδοθέου

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν ξανά σήμερα οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο οποίος δήλωσε στα ΜΜΕ πως το θύμα δέχθηκε πυροβολισμό από πυροβόλο όπλο, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα μπορούν να ειπωθούν μετά τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη Λευκωσία.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, είπε πως η Αστυνομία έχει εκ πρώτης όψεως εντοπίσει το σημείο από το οποίο ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί και το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περί τα 50 περίπου μέτρα από τη μικρή κατοικία.

Νεκρός ο 61χρονος Ροδοθέου - "Μυστικός δείπνος" στη Γεράσα

«Έχει αποκλειστεί από ψες η περιοχή και αυτή τη στιγμή γίνονται έρευνες από μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού και χρησιμοποιούνται επίσης και αστυνομικοί σκύλοι, με τους οποίους ευελπιστούμε να βρούμε στοιχεία και μαρτυρία σε σχέση με τους δράστες, καθώς και κάλυκες όπλου, οι οποίοι προφανώς βρίσκονται στη σκηνή μετά τη ρίψη των πυροβολισμών», είπε.

Ωστόσο, συνέχισε, το έργο της Αστυνομίας δυσχεραίνεται από το δύσβατο της περιοχής, καθώς και τις καιρικές συνθήκες. Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως οι δράστες φαίνεται πως ήταν περισσότεροι του ενός.

Καρτέρι στον Ροδοθέου-Εγώ ήμουν ο στόχος",δήλωνε το 2010

Κληθείς να αναφέρει εάν η Αστυνομία ανησυχεί για ένα νέο κύκλο αίματος μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, είπε πως «είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο και σίγουρα η Αστυνομία λαμβάνει επιπρόσθετα μέτρα από την πρώτη στιγμή».

«Έχουμε καλέσει κάποια άτομα για ανάκριση. Αρχικά, τα πρόσωπα που ήταν μαζί με το θύμα τον δεδομένο χρόνο εδώ στο υποστατικό, καθώς επίσης έχουν ανακριθεί και άλλα άτομα σε σχέση με το στυγνό αυτό έγκλημα», συμπλήρωσε.

«Α Παναγία μου» αναφώνησε ο Ροδοθέου, πριν πέσει νεκρός

Ο Άντρος Ροδοθέου δέχθηκε πυροβολισμό από πυροβόλο όπλο γύρω στις 21:00 χθες βράδυ, ενώ βρισκόταν από το απόγευμα στην εξοχική κατοικία με τον ιδιοκτήτη της και δυο ακόμα πρόσωπα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα