Για 10 εβδομάδες η γιορτή είστε εσείς!

Η Carrefour Κύπρου, η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου στην Κύπρο, γιορτάζει τα 10 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της στη χώρα, πραγματοποιώντας 10 επετειακές εβδομάδες μοναδικών προσφορών σε πολλά είδη και επώνυμα προϊόντα, εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, διαγωνισμούς και πλούσια δώρα.

Από τον

Σεπτέμβριο, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον μεγάλο διαγωνισμό «Παίξε και κέρδισε στη στιγμή» που θα διαρκεί για 10 βδομάδες σε όλες τις υπεραγορές Carrefour, διεκδικώντας μοναδικά δώρα. Αεροπορικά εισιτήρια με προορισμό την Αθήνα, Samsung tablets, ποδήλατα, διαμονή στο ξενοδοχείο «Άγιοι Ανάργυροι στην Πάφο» και δωροεπιταγές για τα καταστήματα Carrefour είναι μερικά μόνο από τα δώρα του διαγωνισμού ενώ θα κληρωθεί και ένα αυτοκίνητο Volkswagen Polo TSI 1.2!

Όλες οι υπεραγορές Carrefour Κύπρου θα υποδέχονται τους καταναλωτές σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα. Κάθε Σαββατοκύριακο η επετειακή μασκότ που θα βρίσκεται στα καταστήματα, θα καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους , κάνοντας ακόμη πιο ευχάριστη την αγοραστική εμπειρία.

Για την Carrefour Κύπρου, σε όλη τη διάρκεια της 10ετους αυτής πορείας, κύριο μέλημα παραμένει η άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια πολιτική που επιβεβαιώνεται και επιβραβεύεται από την εμπιστοσύνη του κόσμου από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας των υπεραγορών στην Κύπρο.

Με το ίδιο όραμα και την ίδια υπεύθυνη δράση, η Carrefour Κύπρου δεσμεύεται να είναι δίπλα στους καταναλωτές και τα επόμενα χρόνια, συνεχίζοντας να ικανοποιεί τις ανάγκες τους.

«10 Χρόνια δίπλα σας, η γιορτή είστε εσείς»

Keywords
Τυχαία Θέματα