"Η φετινή Νέα Σαλαμίνα θα κάνει το κάτι παραπάνω" (βίντεο)

Πρώτη συνέντευξη του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κούλλη Παύλου στο διαδικτυακό κανάλι της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου Red TV.



Ο Κούλλης Παύλου, ένας από τους πολλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα , με πολλές εμπειρίες και ικανότητες έδειξε με το καλημέρα πόσο πολύ θα βοηθήσει φέτος την ομάδα μας. Αυτό που είδαμε γνωρίζοντας από κοντά τον Κούλλη είναι η ποιότητα του χαρακτήρα του και το ψηλό κοινωνικό του επίπεδο. Παράλληλα με την επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο ο Κούλλης Παύλου είναι φοιτητής στον κλάδο Οικονομικών

του Πανεπιστημίου Κύπρου, γεγονός που καταδεικνύει ότι είναι άνθρωπος με ψηλούς στόχους, γεννημένος μαχητής και απαιτητικός τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Ζητήσαμε την άποψη του για τις συνθήκες, την ποιότητα του ρόστερ, την δουλειά που γίνεται αλλά και το πώς βίωσε τη σχέση του κόσμου της Σαλαμίνας με την ομάδα. Μίλησε με πολύ καλά λόγια για τις εγκαταστάσεις του σωματείου μας στο Μενεού, καθώς και στο στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή, οι οποίες βοηθούν στη σωστή επαγγελματική δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Δήλωσε ενθουσιασμένος με την ποιότητα του ρόστερ εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον. Ζήτησε υπομονή και στήριξη από τον κόσμο της ομάδας τονίζοντας ότι στο τέλος της πορείας το ταμείο θα είναι γεμάτο από χαρές και επιτυχία και ο κόσμος θα ανταμειφθεί.

Ο Κούλλης θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα προς τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η φετινή Νέα Σαλαμίνα είναι ικανή να κάνει το κάτι παραπάνω ευχαριστώντας ταυτόχρονα για την έμπρακτη στήριξη προς την ομάδα στη νέα αρχή. «Όσο πιο κοντά είναι στην ομάδα τόσο πιο περήφανοι θα είναι όταν θα έρθουν οι επιτυχίες», μας δήλωσε ως τελικό μήνυμα προς τους Σαλαμιναίους.

Απο ιστοσελίδα Νέας Σαλαμίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα