ΑΕΛ: Τι θέλει απο τους παίκτες του ο Χριστάκης

Πάντα τα ντέρμπι με τον Απόλλωνα έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού το γόητρο είναι πάνω απ' όλα. Η νίκη είναι μονόδρομος κυρίως για τους φιλάθλους που θέλουν να την πανηγυρίσουν με πάθος.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου που ξέρει πολύ καλά το τι εστί ένα Λεμεσιανό ντέρμπι , προσπαθεί εδώ και μέρες να ετοιμάσει την ομάδα , με στόχο να παρουσιαστεί με καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να είναι πανέτοιμη για να διεκδικήσει ότι καλύτερο. Σε καμία περίπτωση για την ΑΕΛ δεν θα είναι ντέρμπι σαν ο θάνατος

σου η ζωή μου. Όχι μόνο διότι βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια του μαραθωνίου , αλλα διότι η φιλοσοφία στην φετινή σεζόν είναι ότι θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή απο όλους ώστε να μπούν οι γερές βάσεις για το κτίσιμο της ομάδας. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει απο τη μια μέρα στην άλλη.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου αυτό που θέλει απο τους ποδοσφαιριστές του είναι να αγωνιστούν με καθαρό μυαλά και χωρις πιεση. Να προσπαθησουν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να κυνηγήσσουν απο το πρώτο , μέχρι το τελευταίο λεπτό τη νίκη για τους εαυτούς τους και φυσικά για τον κόσμο. Τα υπόλοιπα θα κριθούν στο γήπεδο αν θα τα καταφέρουν ή όχι.

Η πίεση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο, αφού τίποτα δεν θα χαθεί, ακόμη και αν η ΑΕΛ χάσει το ντέρμπι. Αυτό που προέχει είναι η ΑΕΛ απο αγώνα , σε αγώνα να κάνει βήματα προόδου και οι ποδοσφαιριστές να αφομοιώνουν τη φιλοσοφία , του Κύπριου τεχνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα