Γενική απεργία αύριο στα κατεχόμενα

Γενική απεργία πραγματοποιείται αύριο και πάλι στα κατεχόμενα με απόφαση της συνδικαλιστικής πλατφόρμας.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η απεργία θα αρχίσει στις 8 το πρωί (7 ώρα ελεύθερων περιοχών) και στις 10 (9 ώρα ελεύθερων περιοχών) η πλατφόρμα κάλεσε τον κόσμο σε συγκέντρωση έξω από την “πρωθυπουργία”.

Σε γραπτή του δήλωση εκ μέρους της συνδικαλιστικής πλατφόρμας, ο πρόεδρος της συντεχνίας των “δημοσίων υπαλλήλων”, KTAMS Αχμέτ

Καπτάν κάλεσε επίσης τον κόσμο να συγκεντρωθεί και πάλι μπροστά από το “πρωθυπουργικό γραφείο” το απόγευμα σήμερα, μεταξύ των ωρών 17.00-19.00 (16.00-18.00).

Μη εφαρμόζοντας τη χειμερινή ώρα, η “κυβέρνηση” μειοψηφίας οδηγεί τη “χώρα” σε χάος, είπε ο Καπτάν, προσθέτοντας ότι οι υπεύθυνοι για τον θάνατο των παιδιών τους μένουν στη θέση τους και σημειώνοντας ότι η “κυβέρνηση”, που δεν ζητεί το λογαριασμό από κανένα, πρέπει να ζητήσει άμεσα τις παραιτήσεις των “υπουργών” συγκοινωνιών, παιδείας και εργασίας.

Η πλατφόρμα “Αλληλεγγύη”, με ανακοίνωσή της, απευθύνει έκκληση για συμμετοχή στην αυριανή γενική απεργία και την εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το “πρωθυπουργικό γραφείο” και καλεί επίσης σε διεύρυνση των κινητοποιήσεων, ζητώντας αλλαγή της ώρας, παραίτηση της “κυβέρνησης” και αλλαγή της πολιτικής για τα βαριά φορτηγά.

Στη γραπτή ανακοίνωση της πλατφόρμας “Αλληλεγγύη” γίνεται έκκληση “να βρεθούμε μπροστά από τη νέα πόρτα που έγινε από λαμαρίνα”, διακωμωδώντας το γεγονός ότι μπροστά από την κεντρική είσοδο της “πρωθυπουργίας” έχει στηθεί ένας τοίχος από λαμαρίνα.

Ενεργό στήριξη στην αυριανή γενική απεργία ανακοίνωσε και το συνδικάτο των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, που σε γραπτή του ανακοίνωση διαμαρτύρεται για την απόφαση του “υπουργικού συμβουλίου” να αλλάξει τα ωράρια λειτουργίας χωρίς να λάβει υπόψη τους εργασιακούς χώρους όπου εργάζονται 24 ώρες με σύστημα βάρδιας.

Εάν τις επόμενες ημέρες υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω της κούρασης που θα προκύψει, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας δηλώνουν ότι δεν θα αποδεχθούν την ευθύνη, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στην “κυβέρνηση”.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα