Kαιρός μέχρι Παρασκευή:Βροχές,παγετός και πτώση θερμοκρασίας

Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ παροδική αστάθεια επηρεάζει σήμερα την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και τοπικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η

θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη.

Απόψε θα παρατηρούνται αρχικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αλλά σύντομα ο καιρός αναμένεται να καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά παράλια αλλά μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται τοπικά να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται σταδιακά πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα