Φθινοπωρινή προσφορά από τη NOVA CYPRUS!

Η τηλεοπτική μαγεία της Nova Cyprus δική σου, χωρίς κανένα αρχικό κόστος!

H Nova Cyprus και φέτος το Φθινόπωρο φέρνει το καλύτερο οικογενειακό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο σπίτι σας χωρίς κανένα αρχικό κόστος! Φαντασμαγορικές ταινίες Α’ προβολής και βραβευμένες σειρές σε ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική, πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο καθώς και τα κορυφαία θεματικά κανάλια ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγίας και παιδικών! Με ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για τους μικρούς συνδρομητές της όπως animated ταινίες, καθώς και το κανάλι της Μαγείας, NovaHarryPotterHD

στο οποίο από τις 14 Οκτωβρίου μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου, θα παρελάσουν όλες οι ταινίες που βασίστηκαν στα βιβλία της J.K.Rowling. Με Nova Cyprus μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα αξέχαστο φθινόπωρο με πλούσιο, μοναδικό τηλεοπτικό υπερθέαμα!

Με μια μοναδική Φθινοπωρινή προσφορά, η Nova Cyprus σας κάνει δώρο την εγκατάσταση αξίας €60 &δωρεάν όλο τον εξοπλισμό και έτσι η απόκτηση του κορυφαίου τηλεοπτικού ψυχαγωγικού περιεχόμενου γίνεται ακόμα πιο προσιτή!

Φυσικά όλοι οι συνδρομητές Nova Cyprus απολαμβάνουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα των αποκωδικοποιητών NovaBox που με την προσθήκη ενός Hard Drive προσφέρουν εγγραφή προγράμματος από οποιονδήποτε κανάλι (REC), πάγωμα ζωντανού προγράμματος (PAUSE), επανεκκίνηση από το σημείο παύσης (PLAY) και μετακίνηση πίσω στο πρόγραμμα μέχρι και 2 ώρες (REWIND).

Όλοι οι συνδρομητές της Nova Cyprus, αποκτούν πρόσβαση στην πρωτοποριακή υπηρεσία της Nova Cyprus, NovaGo, μέσα από την οποία μπορούν να απολαμβάνουν το πλούσιο τηλεοπτικό θέαμα Νοva Cyprus, όπου κι αν είναι, με σύνδεση σε δικτυο Wi-Fi από οποιονδήποτε πάροχο , σε tablet, smartphone, τώρα και σε laptop, χωρίς επιπλέον χρέωση! Μέσα από την υπηρεσία NovaGo, oi συνδρομητές της Nova Cyprus απολαμβάνουν 17 LIVE Κανάλια (μεταξύ των οποίων Novacinema1HD &2HD, Fox, FoxLife, Νovalifε), πληθώρα κορυφαίων ταινιών και σειρών ON DEMAND και με δυνατότητες όπως pause, play, rewind και σε επιλεγμένα κανάλια CATCH UP TV! Μοναδική υπηρεσία, μόνο από τη Nova Cyprus!

Οι συνδρομητές της Nova Cyprus που έχουν εξοχική κατοικία, με την υπηρεσία Nova Εξοχικό έχουν την δυνατότητα, να παρακολουθούν το τηλεοπτικό περιεχόμενο της υπηρεσίας τους τόσο στην κύρια κατοικία τους όσο και στην εξοχική τους χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν εξοπλισμό, χωρίς χρέωση στη μηνιαία τους συνδρομή. Γιατί η ψυχαγωγία σου με την Nova Cyprus…δεν κάνει διακοπές!

Τώρα μπορείτε κι εσείς να απολαμβάνετε την μαγεία της Nova Cyprus, με τέλειο ψηφιακό σήμα και κρυστάλλινη εικόνα High Definition κατευθείαν από δορυφόρο, όπου και εάν είστε, στο σπίτι, στο εξοχικό, μέσα από tablet, smartphone ή laptop με μόνο €22.04/μηνα και χωρίς κανένα αρχικό κόστος!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2200 2200 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.novacyprus.com

Keywords
Τυχαία Θέματα