Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε φαρμακοποιούς από την Frezyderm

«Οι ανάγκες του δέρματος, σε κάθε ηλικία» ήταν η θεματολογία των δύο εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διοργάνωσε η Frezyderm Κύπρου, στις 6 και 13 Σεπτεμβρίου σε Λευκωσία και Λεμεσό, αντίστοιχα.

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της στρατηγικής του Ομίλου MSJ, αλλά και της φιλοσοφίας της FREZYDERM για συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των επαγγελματιών

υγείας. Προσκεκλημένοι στο σεμινάριο ήταν φαρμακοποιοί, από όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Εισηγήτρια στα σεμινάρια ήταν η κυρία Χρυσούλα Γκούσκου, Φαρμακοποιός, Quality και Training Manager της FREZYDERM. Τα κύρια θέματα στα οποία αναφέρθηκε ήταν: ο σωστός καθαρισμός, η ενυδάτωση και η αντιγηραντική περιποίηση σε κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία ήταν τα κύρια θέματα του σεμιναρίου.

Συγκεκριμένα, οι φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και να ενημερωθούν για τις ανάγκες που έχει το δέρμα στη νεανική ηλικία των 20 και πάνω, στη δεκαετία 30 ετών, αλλά και τις ιδιαιτερότητες του ώριμου δέρματος μετά την ηλικία των 45. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στους διάφορους τύπους δέρματος, ξηρό, μικτό, κανονικό και λιπαρό και στα χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε ένας από αυτούς, σε κάθε ηλικία. Παράλληλα, η κυρία Γκούσκου μίλησε για διάφορους μύθους και αλήθειες οι οποίοι σχετίζονται με την περιποίηση του προσώπου και τι πραγματικά ισχύει. Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Τα δερμοκαλλυντικά FREZYDERM διατίθενται στην Κυπριακή αγορά από την εταιρεία Μ.Σ. Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ και πωλούνται σε όλα τα φαρμακεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα