Επιτελείο Μαλά: Διορίζουν Επιτροπές για να συγκαλύψουν

Σε δήλωση η Εκπρόσωπος Τύπου του Σταύρου Μαλά, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αναφέρθηκε στις Επιτροπές, κατηγορώντας το Υπουργικό ότι τις διορίζει για να συγκαλύπτουν και όχι για να αποκαλύπτουν.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Το Υπουργικό του Νίκου Αναστασιάδη διορίζει Επιτροπές όχι για να αποκαλύψει, αλλά για να συγκαλύψει.

Είναι προφανές ότι επί της ουσίας υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα προς διερεύνηση σε σχέση με τη διαχείριση των οικιακών αποβλήτων.

Προώθησαν ιδιωτικά μονοπώλια. Μόλις αντελήφθησαν ότι θα εκτεθούν, διόρισαν μια ερευνητική επιτροπή, προφανώς, για να αποπροσανατολίσουν και να συγκαλύψουν.

Καλούμε το Γενικό Εισαγγελέα να χειριστεί το θέμα άμεσα. Η Υπηρεσία του και ο ίδιος να διορίσουν ανεξάρτητη ερευνητική επιτροπή προκειμένου να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον και να λογοδοτήσουν, βέβαια, αυτοί που πρέπει.

Αυτή η κυβέρνηση είναι σε μόνιμη και συστηματική σύγκρουση με τους θεσμούς που της ασκούν έλεγχο. Οι κυβερνήσεις λογοδοτούν. Ο Νίκος Αναστασιάδης όμως και οι υπουργοί του δεν συμμερίζονται αυτή την κουλτούρα, με αποτέλεσμα το κράτος να οδηγείται συστηματικά σε επικίνδυνες περιπέτειες. Και φυσικά οι πολίτες να πληρώνουν ένα βαρύτατο τίμημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα