Φόνος Αγ.Νάπα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Αλβανό ύποπτο

Άφαντος παραμένει ο Αλβανός, Άλεξ Μπουρέλι, 48 ετών, ο οποίος καταζητείται για το τετραπλό φονικό της περασμένης Πέμπτης στην Αγία Νάπα, με βασικό στόχο τον επιχειρηματία, Φάνο Καλοψιδιώτη.

Άκαρπες ήταν οι πολύωρες εξονυχιστικές έρευνες της Αστυνομίας στην Αγλαντζιά για τον εντοπισμό του, έπειτα από πληροφορία ότι θεάθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης δήλωσε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

Εκτιμάται ότι ο δράστης πιθανόν να διέφυγε στο εξωτερικό μέσω των κατεχομένων.

Η Αστυνομία εντείνει

τις έρευνες, ενώ στοιχεία αναμένονται από την Ιντερπόλ Αλβανίας.

Συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων από μάρτυρες, αλλά και πρόσωπα που γνωρίζουν καταστάσεις και τους εμπλεκομένους.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων, που αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.

Οι ανακριτές ανησυχούν ότι ο καταζητούμενος αποτελεί στόχο των ηθικών αυτουργών, προκειμένου να μην μαρτυρήσει εναντίον τους.

Αναμένεται να καταδείξουν από ποιο όπλο προέρχονται οι κάλυκες, αν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους οι δύο αστυνομικοί, αλλά και αν έγινε χρήση άλλου όπλου, που δεν εντοπίστηκε στη σκηνή.

Στη σκηνή ανευρεύθηκαν τρία πιστόλια, ένα των δραστών και δύο των αστυνομικών, αλλά και ένα καλάσνικοφ στο αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, που λήφθηκαν από την περιοχή του μακελειού, καταγράφηκαν οι κινήσεις του αυτοκινήτου των δραστών, το οποίο αργότερα εντοπίστηκε καμένο στο κοιμητήριο Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο διακρίνονται τρία πρόσωπα με κουκούλες να επιβαίνουν του οχήματος, καθώς κινούνταν με κατεύθυνση το εστιατόριο, όπου έγινε το άγριο φονικό.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από τις 20 Ιουνίου.

Στο μακελειό έχασαν τη ζωή τους και ο λοχίας της Υπηρεσίας Συλλογής Πληροφοριών του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ηλίας Χατζηευθυμίου, 46 ετών και η σύζυγός του Σκεύη, 39 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα