Φονικό Λάρνακας: Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Αστυνομία

Στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη της στυγερής δολοφονίας του Παναγιώτη Χριστοδούλου, που συγκλόνισε νωρίς το πρωί την Λάρνακα, προσπαθεί να φτάσει η Αστυνομία.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του φερόμενου υπόπτου, Γιώργου Ξιούρουππα.

Ο ύποπτος, όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, προσπάθησε, αλλά, δεν κατάφερε να διαφύγει στα κατεχόμενα.

Λογομαχία και στο παρελθόν

Στο μεταξύ, θύμα και δράστης συναντήθηκαν και παλαιότερα, σε άλλες μπυραρίες, όπου και είχαν λογομαχία. Σημειώνεται ότι ο δράστης υποπτευόταν

ότι το θύμα τον είχε καταδώσει για παλαιότερη υπόθεση ναρκωτικών. Σημειώνουμε ότι το θύμα είχε συλληφθεί πριν από τρεις μέρες.

Ο 40χρονος Χριστοδούλου άλλος "Γιώτης Καμαρκώτης το Κορμί" φαίνεται να πήγε στην μπυραρία όπου βρισκόταν ο 45χρονος Ξιούρουππας.

Συνεργασία Αστυνομίας για τον εντοπισμό του Γ.Ξιούρουππα

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες διερευνώνται από την Αστυνομία. Έχουν ενημερωθεί όλες οι υπηρεσίες του Κράτους με σκοπό τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη», ανέφερε.

Πρόσθεσε πως «φαίνεται ότι δράστης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές και τα κίνητρα διερευνώνται. Το περιστατικό έγινε σε κοινή θέα και υπάρχουν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες» τόσο προσωπικό του νυχτερινού κέντρου όσο και πελάτες.

Κληθείς να αναφέρει πόσες σφαίρες δέχθηκε ο 39χρονος, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λάρνακας είπε πως «το θύμα έχει δεχθεί αριθμό σφαιρών, οι υπηρεσίες της Αστυνομίας βρίσκονται στη σκηνή και διεξάγουν εξετάσεις. Ωστόσο ο ακριβής αριθμός των σφαιρών που ρίχθηκαν εναντίον του θύματος δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα».

Ερωτηθείς κατά πόσον σε περίπτωση που ο ύποπτος έχει διαφύγει στα κατεχόμενα, η Αστυνομία θα συνεργαστεί με τις λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους για σύλληψη του, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «η πληροφορία που έχουμε είναι ότι δεν έχει διαφύγει στα κατεχόμενα» από επίσημη οδό.

Keywords
Τυχαία Θέματα