Φινμπόγκασον ο εκλεκτός του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ισλανδό στράικερ της Σοσιεδάδ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Εν τέλει το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός

είναι σε προχωρημένες επαφές με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για την απόκτηση του Αλφρεντ Φινμπόγκασον και μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και κοντά σε συμφωνία. Οι «ερυθρόλευκοι» όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την ισπανική ομάδα αλλά και με τον ίδιο παίκτη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ολυμπιακός φαίνεται να συζητά τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή (μ' ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ) και ταυτόχρονα θα βάλει και οψιόν αγοράς για τον Ισλανδό στράικερ για τον οποίο προσπάθησε να τον αποκτήσει πέρσι το καλοκαίρι αλλά δεν τα κατάφερε μιας και η Σοσιεδάδ πρόσφερε 9 εκατ. ευρώ στην Χέρενφεϊν

Για τον «Φίνμπο» είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ μέσα στο καλοκαίρι αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει να κερδίζει (και) αυτήν την “μεταγραφική” μάχη. Ο Ισλανδός μετά από μια κακή σεζόν στην Πριμέρα λόγω τραυματισμών αλλά εν τέλει τελείωσε την σεζόν με 31 παιχνίδια αλλά μόλις 4 γκολ. Ουσιαστικά το μεγάλο «μπαμ» το έκανε με την φανέλα της Χέρενφεϊν όταν και σε συνολικά 70 παιχνίδια είχε 59 (!) γκολ και 18 ασίστ...

Μένει να δούμε εάν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ολοκληρωθούν αν και η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιωνόταν (ή διαψευδόταν) από πλευράς Ολυμπιακού. Εάν ολοκληρωθεί το deal θα μιλάμε για μια σπουδαία προσθήκη των «ερυθρολεύκων» που έστω και με καθυστέρηση ενός έτους θα μπορούν να κάνουν δικό τους έναν στράικερ τον οποίο παρακολουθούσαν τα τελευταία δύο χρόνια!

«99% πάω στον Ολυμπιακό»

Ο Φινμπόγκασον επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr και σύμφωνα με πηγές από το κοντινό του περιβάλλον ετοιμάζει αποσκευές για την Ελλάδα. Ο Ισλανός επιθυμεί διακαώς να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν από τους βασικούς λόγους που επέλεξε τον Ολυμπιακό. «Το θέμα είναι 99% τελειωμένο, απομένουν οι λεπτομέρειες, σύντομα θα τελειώσει...» τονίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα