ΑΠΟΕΛ: Αρκετά ερωτηματικά

Το χθεσινό φιλικό κόντρα στον Ερμή, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μόνο για ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής μέχρι στιγμής, τόσο στην Ευρώπη αλλά και στην προετοιμασία. Ο τεχνικός της ομάδας Ντομινίγκος Πασένσια θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση αφού τα παιχνίδια που ακολουθούν με την Μίτιλαντ είναι και τα πιο σημαντικά.

Οι γαλαζοκίτρινοι με πρόκριση επί των Δανών θα εξασφαλίσουν θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από τα play-off. Είναι τώρα που οι

ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού καλούνται να ανέβουν σε απόδοση και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει στη Δανία είναι ακόμα νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη, αφού ο κ. Πασιένσια έδειξε ότι αρέσκεται στις εκπλήξεις. Ο Καρλάο θεωρείται δεδομένο ότι θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας και ο Μοράις θα πάει στη θέση του. Ένας εκ των Αλεξάνδρου και Ιωάννου θα πάρουν θέση στο αριστερό άκρο, μετά τον τραυματισμό του Αντωνιάδη, ενώ παραμένει ερωτηματικό κατά πόσο οι Στίλιτς και Πιατκόφσκι θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα