Φανιέρος: «Γίνονται κουβέντες του καφενέ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το θέμα προπονητή, τον Ερμή, για τις 14 ομάδες της νέας σεζόν αλλά και για τον προγραμματισμό της ομάδας του μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος.

Για το θέμα προπονητή: «Υπάρχει προπονητικό τιμ στην ομάδα. Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά…να μιλούν για συμφωνίες με άλλο προπονητή. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε τι θα γίνει»

Για την προσπάθεια του Ερμή: «Ορισμένοι άνθρωποι παρεξηγήσαν κάποια πράγματα. Γίνονται κουβέντες του καφενέ. Ο Ερμής ήρθε από την Β’ στην

Α’ κατηγορία. Συνεχίζει την καλή του πορεία και προσπαθεί για την Ευρώπη με τον χαμηλότερο προϋπολογισμό από τις ομάδες της πρώτης εξάδας. Δεν δέχομαι ξανά σχόλιο πως στον Ερμή αγωνίζονται Κύπριοι και νεαροί παίκτες. Πρέπει και εμείς όσους ποδοσφαιριστές έχουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να αγωνιστούν την πρώτη κατηγορία»

Για τις 14 ομάδες: «Νομίζω να αφήσουν τα πράγματα να κυλήσουν. Νομίζω όπως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός με τις ομάδες μας. Θα υπάρχουν κίνητρα και έπαθλα για να μην γίνονται οι ομάδες αδιάφορες»

Για τον προγραμματισμό: «Ο Μορίς αγωνίζεται στην Νέα Σαλαμίνα. Αν δεν τον θέλει η Νέα Σαλαμίνα θα τον δούμε. Υπάρχουν έξι με επτά ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, αν τους θέλουν να τους κλείσουν. Για τον τερματοφύλακα αν δεν βρω Κύπριο θα πάρω ξένο. Την Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι παίκτες που θα συνεχίσουν στην ομάδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα