AEK: Να δείξει χαρακτήρα!

Η ΑΕΚ καλείται να δείξει χαρακτήρα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Για τους Λαρνακείς η μοναδική διέξοδος είναι η νίκη και μόνο αυτή. Αν καταφέρουν και κερδίθσουν , με συνδυασμό το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας , τότε πιθανό να έχουν την μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην ευρώπη. Με απώλειες θα γίνει η αποστολή ακόμη πιο δύσκολη.

Η ΑΕΚ καλείται να μην χαλάσει ότι έκτισε στην φετινή σεζόν. Μετά τον αποκλεισμό απο το Κύπελλο που ήταν μεγάλος στόχος

και δεν επιτεύχθηκε οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει απο εδώ και πέρα να βγάζουν την ποιότητα τους στο γήπεδο. Με την Ομόνοια η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά για να πετύχει μια νίκη έξι βαθμών , όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε. Δεν έχει την πολυτέλεια για νέες απώλειες. Στην ΑΕΚ ξέρουν πολύ καλά ότι το νέο ντέρμπι με τον Απόλλωνα ότι ίσως να είναι το πιο κομβικό στο φετινό πρωτάθλημα. Με νίκη πολλά εχει να κερδίσει. Με απώλειες , πιθανό όμως να βρεθεί σε κίνδυνο να τα χάσει όλα , που σίγουρα θα είναι ότι χειρότερο.

Οι ''κιτρινοπράσινοι΄΄ ξέρουν πολύ καλά ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή. Ο Απολλων δεν έχει περιθώριο για νέες απώλειες και για αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να κάνουν το παιχνίδι της χρονιάς για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα πρέπει να υπάρξει ξεσηκωμός

Keywords
Τυχαία Θέματα