Φάκελοι φωτιά

Η UEFA απέστειλε στην ΚΟΠ εκθέσεις με στοιχεία για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε δύο αγώνες που έγιναν πρόσφατα, έναν για το Πρωτάθλημα Cyta και έναν για το Κύπελλο Coca - Cola.

Όπως σημειώνει η UEFA, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τα αποτελέσματα των δύο αυτών αγώνων χειραγωγήθηκαν, προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από στοιχηματική δραστηριότητα.

Ο

αγώνας του Πρωταθλήματος Cyta έγινε την περασμένη Κυριακή μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕ Ζακακίου για την 20ή αγωνιστική.

Όπως αναφέρει η έκθεση της UEFA, υπήρξε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στην επιλογή ήττας της ΑΕΖ Ζακακίου απ' το πρώτο ημίχρονο με τουλάχιστον πέντε τέρματα διαφορά.

Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 7-0 για τον ΑΠΟΕΛ και το αποτέλεσμα ημιχρόνου 5-0.
Η έκθεση της UEFA αποδίδει υπαιτιότητα στην ΑΕ Ζακακίου.

Η δεύτερη έκθεση αφορά τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου Coca - Cola μεταξύ της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών και της ΑΕΚ Λάρνακας που έγινε στις 18 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης.

Όπως αναφέρει η έκθεση της UEFA, υπήρξε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα στην επιλογή ότι η Καρμιώτισσα θα έχανε τον αγώνα με τουλάχιστον πέντε τέρματα διαφορά.
Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 6-1 για την ΑΕΚ.

Η έκθεση της UEFA αποδίδει υπαιτιότητα στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.
Οι εκθέσεις της UEFA παραδόθηκαν στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα της ΚΟΠ, ο οποίος παρέπεμψε τον φάκελο με όλα τα στοιχεία στον Αθλητικό Δικαστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα