Φαίδωνος: Αδιάσειστα στοιχεία - Εμπλέκει πολιτικά πρόσωπα

Υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται στα νεα στοιχεία που κομίζει στην Λευκωσία ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος. Ο κ.Φαίδωνος κατέθεσε στην Αστυνομία νωρίς το πρωί νεα στοιχεία που κατέχει σχετικά με το σκάνδαλο ΧΥΤΑ και ΧΥΤΥ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα στοιχεία που κατέχει είναι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αδιάσειστα και εμπλέκουν υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα.

Ο κ.Φαίδωνος,

καταθέτει για το εν λόγω σκάνδαλο για τρίτη φορά και δεν θα διαστάσει όπως ανέφερε και χθες στην εκπομπή του Sigma "Μεσημέρι και Κάτι", να καταθέσει κι άλλες φορές αν χρειαστεί.

Αστυνομία: Δεν διεξάγονται ανακρίσεις βάσει δημοσίων δηλώσεων

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν διεξάγονται, ούτε μπορεί να διεξάγονται ανακρίσεις στη βάση δημοσίων δηλώσεων. Παράλληλα, η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε έχει οποιαδήποτε στοιχεία, τα οποία είναι δυνατό να υποβοηθήσουν στη διαλεύκανση των υπό αναφορά υποθέσεων, να τα καταθέσει στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, ώστε να μπορεί να γίνει πλήρης διερεύνησή τους.

Προστίθεται, τέλος, ότι οι ανακρίσεις των συγκεκριμένων υποθέσεων γίνονται κατόπιν αξιολόγησης μαρτυριών και με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα