Έβερτον: Show Νεϊσμιθ…τριάρα επί της Τσέλσι (βιντεο)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Στίβεν Νέισμιθ, ο οποίος έβαλε τρία γκολ, η Έβερτον επικράτησε 3-1 της Τσέλσι στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Premier League.

Ένα ηλεκτροσόκ χρειαζόταν η Τσέλσι για να καταγράψει επιτέλους μία καλή εμφάνιση, αντ' αυτού όμως ο Στίβεν Νέισμιθ εξέθεσε ανεπανόρθωτα

την αμυντική της λειτουργία και με τρία γκολ χάρισε στην Έβερτον τη νίκη (3-1) στο "Γκούντισον Παρκ".

Ο Νέισμιθ αντικατέστησε τον τραυματία Μουχάμεντ Μπέσιτς μόλις στο 9ο λεπτό, στο 17ο άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά και στο 22ο διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων με τρομερό σουτ (στο ενδιάμεσο είχαν προηγηθεί δύο καλές αποκρούσεις του Άσμιρ Μπέγκοβιτς, ο οποίος προσπάθησε να καλύψει το κενό του Τιμπό Κουρτουά).

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ξαναμπήκε στο ματς στη δεύτερη τελική της προσπάθεια (με εκπληκτικό σουτ του Νεμάνια Μάτιτς στο 36ο λεπτό) και στο δεύτερο ημίχρονο κατέγραψε υψηλό ποσοστό κατοχής, αλλά με εξαίρεση ένα σουτ του Ρομέλου Λουκάκου δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Η Έβερτον πληγώθηκε από έναν ακόμη τραυματισμό, εκείνον του Σίμους Κόουλμαν, ωστόσο ο Νέισμιθ κατάφερε να ξαναβρεί δίχτυα με σουτ από πλάγια θέση στο 83' και να βάλει τέλος στις όποιες ελπίδες της Τσέλσι.

Έβερτον (4-3-3): Χάουαρντ, Κόουλμαν (77' Φούνες Μόρι), Τζαγκιέλκα, Στόουνς, Γκάλογουεϊ, Μακάρθι, Μπέσιτς (9' Νέισμιθ), Μπάρι, Μπάρκλεϊ, Κονέ (72' Λένον), Λουκάκου.

Τσέλσι (4-2-3-1): Μπέγκοβιτς, Ιβάνοβιτς, Ζουμά, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μίκελ (55' Κένεντι), Μάτιτς, Πέδρο (70' Φαλκάο), Φάμπρεγας (74' Γουίλιαν), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα.

FT - VIDEO(Premier League): Everton Football Club 3-1 Chelsea Football ClubAll Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Saturday, September 12, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα