Η σκόνη φεύγει, έρχεται υγρασία και ομίχλη

Η σκόνη φεύγει από το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά τις επόμενες ημέρες θα έχουμε υγρασία τα βράδια και τα πρωινά, καθώς και ομίχλη τις πρωινές ώρες χωρίς την ένδειξη βροχών μέχρι και την Τετάρτη, σύμφωνα με τον Λειτουργό του Τμήματος Μετεωρολογίας Ιάσωνα Χριστοδούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε ότι από το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται ότι θα υποχωρήσει η σκόνη που ταλαιπωρεί την Κύπρο εδώ και μια εβδομάδα. Ηδη από σήμερα, είπε, η

κατάσταση είναι καλύτερη από προηγούμενες μέρες και η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει από την Κυριακή το μεσημέρι.

“Σιγά-σιγά απομακρύνεται η σκόνη και φαίνεται ότι από αύριο το μεσημέρι θα υποχωρήσει εντελώς με τους ανέμους που θα έχουμε”, σημείωσε.

Η θερμοκρασία του Σαββάτου, πρόσθεσε, αν και είμαστε στους 40-41 βαθμούς για το εσωτερικό, από την Κυριακή θα έχουμε πτώση γύρω στους 5 βαθμούς, οπότε θα κυμανθεί στους 35-36 βαθμούς στο εσωτερικό.

“Βροχές δεν φαίνεται μέχρι την Τετάρτη ότι θα έχουμε κάτι. Θα έχουμε ωστόσο τις επόμενες ημέρες, αυξημένα ποσοστά υγρασίας τα βράδια και τα πρωινά, καθώς και αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση τα πρωινά”, συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα