Εurolife: Ημέρα δράσης και ενημέρωσης για "Πρόληψη"

Η ασφαλιστική εταιρεία EuroLife, μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πρόληψη», αγκαλιάζει με διαδραστικό τρόπο θέματα διατροφής, άθλησης, υγείας και περιβάλλοντος, και σας προσκαλεί σε μια ημέρα δράσης και ενημέρωσης, το Σάββατο 13 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στο The Mall of Cyprus.

Ελάτε

μαζί με την οικογένεια σας, παίξτε, δημιουργήστε και ενημερωθείτε με πρωτότυπο τρόπο σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, μέσα από την εξερεύνηση πραγματικών φύλλων και κορμών της Κύπρου παρέα με την Cymepa.

Xτίστε τη διατροφική πυραμίδα της σωστής μεσογειακής διατροφής μαζί με τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Bone Vivo, και μάθετε όλα όσα χρειάζεται για να κάνετε τις σωστές διατροφικές επιλογές στην καθημερινότητα σας.

Ακόμα, ενημερωθείτε για θέματα ασφαλούς ποδηλασίας και ανάπτυξης ποδηλατικής κουλτούρας από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλάτων.

Δείτε τη ζωή χωρίς τσιγάρο με το διαδραστικό εργαλείο διακοπής καπνίσματος του Πανεπιστημίου Κύπρου και κάντε την αρχή για πιο γερά πνευμόνια και καλύτερη ποιότητα ζωής

Και όλα αυτά, γιατί η πρόληψη δεν είναι σχήμα λόγου. Είναι τρόπος ζωής!

Keywords
Τυχαία Θέματα