Υπό κράτηση οι δυο που συνελήφθηκαν στη Λεμεσό για ναρκωτικά

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 51χρονου και 36χρονου που συνελήφθησαν χθες, όταν εντοπίστηκε στην κατοχή τους ποσότητα ναρκωτικών.



Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αυδήμου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, με τον 36χρονο συνοδηγό να τρέπεται σε φυγή, κρατώντας ένα φάκελο.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα σε κοντινή απόσταση, χωρίς ωστόσο να έχει

στην κατοχή του το φάκελο που προηγουμένως κρατούσε.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, στην παρουσία του 51χρονου οδηγού, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθως, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 36χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης, βάρους 3 γραμμαρίων περίπου και ένα χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε ποσότητα κάνναβης. Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων, τέσσερεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 51χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα μεταμφεταμίνης, βάρους 121 γραμμαρίων περίπου. Εντοπίστηκε ακόμα και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο, στο οποίο οδηγήθηκαν σήμερα, ενέκρινε την κράτηση τους για περίοδο οκτώ ημερών, σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη εισαγωγή, κατοχή και χρήση ναρκωτικών, καθώς και παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα