Έτσι θα ξετυλίξουν το κουβάρι για το βρέφος στα σκουπίδια

Σε φουλ ρυθμούς εργάζονται οι Ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου αναφορικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης εντοπισμού 2 ημερών βρέφους σε χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων στο Γέρι.

Από χθες το πρωί, οι Αρχές είναι σε πλήρη συντονισμό, προκειμένου να εξιχνιάσουν αν το παιδί παρατήθηκε στα σκουπίδια από κάποιο σπίτι ή εάν μεταφέρθηκε απευθείας στον χώρο εκεί και να κατέληξε στον ιμάντα όπου οδηγούνται τα απορρίμματα.

Η έκκληση Αστυνομίας για βρέφος που εντοπίστηκε σε σκουπίδια

Ποια τα βήματα που θα ακολουθήσουν οι ανακριτές

Από

την ίδια στιγμή, η ανακριτική ομάδα παρέλαβε βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του εργοστασίου, προκειμένου να αναλύσει τόσο τη διαδρομή του απορριμματοφόρου όσο και πιθανές κινήσεις ύποπτων προσώπων. Σημειώνεται στο σημείο αυτό, ότι το εργοστάσιο παραμένει κλειστό σήμερα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν περαιτέρω έρευνες στον ευρύτερο χώρο.

Επιπρόσθετα, οι ανακριτές θα αναλύσουν και τη διαδρομή που ακολούθησε το απορριμματοφόρο το οποίο φέρεται να μετέφερε το βρέφος.

Φως, εξάλλου, στις έρευνες, αναμένεται να δώσουν και στοιχεία που θα συλλέξουν οι ανακριτές από τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία στα οποία πιθανόν να γεννήθηκε το άτυχο βρέφος. Το σενάριο να μην γεννήθηκε σε νοσοκομείο το βρέφος, ωστόσο, παραμένει ανοικτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα