Η προπώληση των εισιτηρίων και του Family Pack

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει στους φίλους της ομάδας μας ότι από το πρωί της Τετάρτης (10/01 ώρα 09:00), αρχίζει η ONLINE προπώληση των εισιτηρίων για τον επικείμενο εντός αγώνα με την Ανόρθωση Αμμοχώστου, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA,

ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/01 και ώρα 17:00 στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν επίσης να επωφεληθούν μέσω του πρωτοποριακού οικογενειακού πακέτου εισιτηρίων "Family Pack", που έχει ως στόχο την οικονομική διευκόλυνση όσων επιθυμούν να παρακολουθούν τακτικά τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας μαζί με την οικογένεια τους, αλλά και γενικά την προώθηση της επιστροφής των οικογενειών στα γήπεδα.

Το πακέτο περιλαμβάνει συνδυασμό κανονικών εισιτηρίων και εισιτηρίων σε μειωμένη τιμή, ειδικά διαμορφωμένο στις αριθμητικές ανάγκες της κάθε οικογένειας:
Family Pack 1 + 1 (1 εισιτήριο "STUDENT"σε μειωμένη τιμή)

Family Pack 2 + 1 (1 εισιτήριο "STUDENT"σε μειωμένη τιμή)

Family Pack 2 + 2 (2 εισιτήρια "STUDENT"σε μειωμένη τιμή)

Family Pack 2 + 3 (3 εισιτήρια "STUDENT"σε μειωμένη τιμή)

* Η μειωμένη τιμή (STUDENT) προσφέρεται ΜΟΝΟ για παιδιά από 12 έως 18, στρατιώτες ή φοιτητές μέχρι τα 25.

** Θα γίνεται αυστηρός έλεγχος στις εισόδους του σταδίου. Άτομα που δεν πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια, δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο στάδιο με εισιτήριο "STUDENT Family Pack".

*** Οι μειωμένες τιμές μπορεί να αλλάζουν ανάλογα με τον κάθε αγώνα. Για το επικείμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση (14/01/2018), η μειωμένη τιμή ορίστηκε στα 8 ευρώ.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης του κωδικού λογαριασμού χρήστη, σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε προσπάθεια χρήσης του πακέτου από μη δικαιούχους ή παράλειψη αποστολής στοιχείων σε περίπτωση που ζητηθούν.

Διαδικασία Αγοράς Εισιτηρίων:

1. Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα εισιτηρίων (https://apollon.interticket.com/).

2. Επιλέξτε τον αγώνα.

3. Επιλέξτε τον αριθμό των εισιτηρίων.

4. Κατά το checkout, η έκπτωση θα εφαρμοστεί αυτόματα ανάλογα με τον αριθμό των επιλεγμένων εισιτηρίων και του οικογενειακού πακέτου σας.

5. Κάντε την πληρωμή.

6. Λάβετε τα εισιτήρια μέσω του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail).

Η προπώληση των εισιτηρίων μέσω του Apollon Official Store, το οποίο βρίσκεται στη οδό Γλάδστωνος 69, θα αρχίσει την Πέμπτη (11/01). Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 25 746805 ή στο [email protected]. Για τεχνικά προβλήματα στο 25 101122.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Keywords
Τυχαία Θέματα