Εθνική Νέων: Τελευταίος αντίπαλος η Πολωνία

Τον τελευταίο της αγώνα στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων U-19 δίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα.

Αντιμετωπίζει στις 14:30 στα Κούκλια τη Βουλγαρία, ολοκληρώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Παρά τις δύο ήττες στους πρώτους αγώνες της από Λουξεμβούργο και Πολωνία, η Εθνική μας έχει ακόμη πιθανότητες να διεκδικήσει την πρόκριση. Για να γίνει αυτό, πρέπει σήμερα η Κύπρος να νικήσει τη Βουλγαρία με δύο τέρματα διαφορά και την ίδια ώρα, η Πολωνία

να νικήσει το Λουξεμβούργο στο Παφιακό.

Οι νεαροί διεθνείς μας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο σημερινό αγώνα και να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να διεκδικήσουν την πρόκριση, αλλάζοντας έτσι και τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τα δύο πρώτα αποτελέσματα και κυρίως από την ανέλπιστη ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από το Λουξεμβούργο.

Για το σημερινό αγώνα, στη διάθεση του Ρένου Δημητριάδη βρίσκονται μόνο 16 ποδοσφαιριστές αφου δεν δικαιούνται να αγωνιστούν ο Παναγιώτης Αρτυματάς και ο Φοίβος Χριστοδούλου που αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την Πολωνία.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ρώσος Sergei Lapochkin με βοηθούς τον συμπατριώτη του Aleksei Lebedev και τον Σκοτσέζο Sean Carr.

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Σκοτσέζος Andrew Dallas.

Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου, το Λουξεμβούργο θα αναμετρηθεί με την Πολωνία, στις 14:30 στο Παφιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα