Εστία φιδιών έγινε χωράφι σε κεντρική περιοχή της Λευκωσίας

Σοβαρό πρόβλημα με την ύπαρξη φιδιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αντιμετωπίζουν κάποιες γειτονιές της Λευκωσίας, καθώς κάποια οικόπεδα και αυλές εγκαταλελειμμένων κτιρίων παραμένουν ακαθάριστες από τα ξερά χόρτα.

Συγκεκριμένα, μαρτυρία που έφτασε στο SigmaLive αναφέρει ότι πριν από λίγες ημέρες ηλικιωμένος άντρας που εκτελούσε εργασίες στο ισόγειο πολυκατοικίας στην οδό Πάστερ στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου, εντόπισε και σκότωσε φίδι (φίνα), η οποία εμφανίστηκε στο πάρκινγκ, δίπλα στο αυτοκίνητό του.

Στην

παραπάνω φωτογραφία, απεικονίζεται το σκοτωμένο φίδι του περιστατικού.

Σημειώνεται ότι η φίνα είναι φίδι δηλητηριώδες και επικίνδυνο για τον άνθρωπο, σε περίπτωση που επιτεθεί.

Όπως αναφέρει η ίδια μαρτυρία, η πολυκατοικία όπου εντοπίστηκε το φίδι, βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε εγκαταλελειμμένο σχολείο που δεν λειτουργεί και του οποίου η αυλή έχει μείνει παραμελημένη εδώ και χρόνια, καθώς δεν καθαρίζεται από τα ξερά χόρτα, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει φίδια.

Η παραπονούμενη αναφέρει ότι τόσο η ίδια όσο και άλλοι κάτοικοι της πολυκατοικίας, έχουν επανειλημμένως ενημερώσει τις Αρχές για την κατάσταση, ωστόσο το αίτημά τους για καθαρισμό και αντιμετώπιση του κινδύνου, δεν έχει εισακουστεί.

Όπως τονίζει, κάθε χρόνο οι κάτοικοι έρχονται σε επαφή με αυτό το φαινόμενο και προσθέτει ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος, καθώς στην είσοδο της πολυκατοικίας συνηθίζουν να παίζουν παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα